Neambalat? Ambalat mai bine! O protecție mai bună, mai puține deșeuri nenecesare

02.12.2020 Fără ambalaj nu este întotdeauna mai bine! Ambalajele nu protejează doar produsele dvs., acestea pot contribui la reducerea volumului de deșeuri! Dorim să analizăm această afirmație mai detaliat în continuare și să explicăm cu ajutorul exemplelor, de ce este foarte important ambalajul pentru un produs.
Dvs. ați dori să transportați produsele dvs. neambalate?

Se discută foarte mult despre ambalaje și, în special, despre deșeurile ce rezultă ulterior. În acest context ar trebui să ne punem întrebarea ce s-ar întâmpla dacă renunțăm la ambalaj, și aducem produsele neambalate pe raft sau la clientul final.

De exemplu, dacă trimiteți o tabletă neambalată și este deteriorată în timpul transportului și nu mai poate fi utilizată, impactul asupra mediului în acest caz este semnificativ mai mare decât dacă ar fi fost trimis într-un ambalaj de protecție pentru transport și ar putea fi folosit în continuare.

Conform unei colectări de date de Öko-Institut e.V., o tabletă are o amprentă de 240 kg CO2e / bucată (în funcție de producător). Ambalajele de transport adecvate din carton ondulat determină aproximativ 0,16 kg CO2e. În acest caz, ambalajul reprezintă 0,07% din amprenta de CO2 a tabletei. Amprenta de CO2 a tabletei neambalate și deteriorate corespunde amprentei totale a 1.500 de ambalaje din carton ondulat pentru transport protejat.

Ambalajul din carton ondulatare, în ansamblu, o amprentă mică de CO2 asupra produselor ambalate. Acest procent mic are însă un efect considerabil! Protecția pe care o asigură pentru bunurile ambalate reduce, de asemenea, cantitatea de reziduuri ce ar rezulta prin avarierea mărfurilor neambalate.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

  • Achiziționați ambalaje: Luați legătura cu echipa noastră de vânzări
  • Vizitați THIMM: Adresele reprezentanțelor noastre
  • Obțineți informații privind produsele noastre: Vă puteți informa online la rubrica Produsele noastre sau puteți lua legătura personal

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...