Modele realizate digital prin tehnologia laser

22.03.2020 Fiți în tendințe și încercați pentru produsele dvs. ambalaje și/sau modalități de prezentare din carton ondulat realizate prin decupare digitală cu laser! Veți fi uimit de succesul tehnologiei de ambalare cu laser. O tehnologie laser pentru dvs. cu Highcon Beam 2C - singurul dispozitiv de acest fel din Europa! - putem realiza cu ușurință ambalaje dificil de creat prin metoda de decupare convențională sau care nici n-au fost create până acum.
Fotografie ©Highcon

Acum este momentul în care, în sfârșit, puteți pune în practică ideile creative! În mostrele produselor noastre puteți găsi un eșantion de ambalaj de cadou cu modele realizate cu laser.

Sunteți obligat să vă adaptați mereu și este costisitor să comandați doar serii mici, dar trebuie și să schimbați frecvent gama de produse? Iată soluția optimă pentru dvs. de procesare digitală a plăcilor de carton ondulat. Nu trebuie să așteptați ștanțele deseori costisitoare, iar dacă doriți să schimbați ceva în construcția ambalajului, nu este o problemă, deoarece setarea dimensiunilor se face digital.

Procesarea digitală a plăcilor de carton ondulat - de la setarea dimensiunilor, prin imprimarea digitală la decuparea digitală cu laser - aduce multe avantaje. Atât pentru producători, cât și pentru distribuitori și cumpărători de ambalaje și standuri POS/POP. La THIMM pack’n’display prelucrăm prin laser placa de carton ondulat cu precizie absolută - decupare, gravare și biguire, fără forme tăiate, individual și în funcție de dorințele și nevoile dvs., în mod flexibil, sigur și rapid. Aflați mai multe despre ștanțarea digitală cu laser >>>

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...