Mașina de producere a cartonului ondulat de la fabrica din Sibiu este noul „nucleu“

23.04.2019 Noua mașină de producere a cartonului ondulat de la fabrica THIMM din Sibiu a fost pusă în funcțiune la mijlocul lunii aprilie. Cu noua mașină de producere a cartonului ondulat a fost finalizată și extinderea depozitului de produse finite. Investițiile aferente noii mașini de producere a cartonului ondulat sporesc eficiența fabricii din Sibiu.
Noua instalație de producere a cartonului ondulat, în România

THIMM a urmărit întotdeauna strategia de dezvoltare și modernizare continuă a locațiilor sale. Odată cu investiția in noua mașină de producere a cartonului ondulat, fabrica din Sibiu își triplează capacitatea de producție a cartonului ondulat. Factorii legați de productivitate, livrare și calitate sunt, de asemenea, îmbunătățiți cu această mașină ultramodernă de producere a cartonului ondulat, și astfel vom putea oferi clienților români și internaționali un produs finit îmbunătățit.

Citiți mai multe despre punerea în funcțiune a mașinii de producere a cartonului ondulat în comunicatul nostru de presă.

/ 2
  • Instalație de producere a cartonului ondulat la fabrica românească de la Sibiu
  • Instalație de producere a cartonului ondulat (WPA) în România

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.