Marcă nouă: Thimm pack´n´display ambalează și prezintă mărfurile

02.04.2019 THIMM Verpackung și THIMM Display fuzionează și formează noua marcă Thimm pack´n´display. Cele două domenii de activitate formează cu noua marcă un mix tehnologic unic în sectorul de activitate. Clienții pătrund într-o lume complet nouă, alături de marca Thimm pack´n´display.
Marcă nouă: THIMM pack´n´display

Noua marcă Thimm pack´n´display oferă chiar prin propriul nume clarificări privind activitățile desfășurate: Thimm pack´n´display ambalează, transportă și prezintă mărfurile. Clienții beneficiază de o funcție de desfacere comună și deci de un Single Point of Contact, ca urmare a fuziunii mărcilor. Inovațiile, competențele și investițiile ambelor domenii de activitate sunt reunite într-o singură marcă: În domeniul ambalajelor, deseori s-a făcut uz de pretiparul flexografic dar și de tiparul flexografic direct. În domeniul display-urilor s-a utilizat adeseori tiparul offset. Tiparul digital reunește aceste două lumi. Noua marcă Thimm pack´n´display reunește toate aceste tehnologii de tipar. În plus, marca îmbină procese standardizate din fabricile de ambalare cu competențele complexe și individuale ale locațiilor unității de afaceri Display. Pentru clienți noua marcă THIMM pack´n´display reprezintă deci simplitate și confort.

Soluția căutată de client este întotdeauna cea mai bună soluție. Exigența mărcii "FREE TO BE YOUR BEST" include utilitatea și transmite promisiunea mărcii: Baza unei soluții optime pentru clienți este achiziția liberă de materii prime de pe piață. THIMM pack´n´display își permite să achiziționeze toate materiile prime necesare pentru a concepe cea mai bună soluție pentru clienți. Astfel noua marcă nu le oferă clienților orice soluție, ci cea mai bună soluție.

Informați-vă în detaliu cu privire la noua noastră marcă la rubrica Domenii de activitate sau în Comunicatul de presă. Pentru orice alte întrebări legate de marcă vă stăm la dispoziție.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.