Lăsați INSTINCTUL să vă ghideze

19.09.2018 Lăsați INSTINCTUL să vă ghideze: Aspect neobișnuit pentru produse neobișnuite. Noile gustări bio din insecte sunt prezentate pe un pilon publicitar rezistent la punctul de vânzare (Point of Sale).

Batoane comestibile din insecte? Sună neobișnuit în primul moment. Însă firma startup Bearprotein GmbH a îndrăznit. Și a avut succes! Sub marca INSTINCT aceștia vând batoane din insecte, așa numite gustări bio din insecte. Firma THIMM a conceput un pilon publicitar pentru lansarea de produse, care cuprinde în logo numele companiei și numele produselor. Ca element suport și element decorativ pentru produse și vânzare, pilonul publicitar convinge în comerțul specializat cu produse bio la nivel regional. Puteți găsi informații suplimentare pe pagina noastră webcu produse sau pe website-ul www.yourinstinct.de.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.