Informați-vă acum despre cartonul ondulat din hârtie pe bază de iarbă!

24.10.2019 Carton ondulat din hârtie pe bază de iarbă pentru displayuri Foodbuzz sustenabile. Acum firma THIMM produce din cartonul ondulat din hârtie pe bază de iarbă display-uri pentru Foodbuzz, distribuitorul de start-up-uri în industria alimentară. Foodbuzz prezintă displayurile din carton ondulat din hârtie pe bază de iarbă în propriul său pop-up store din Bikini Berlin, primul Concept Shopping Mall la nivel mondial.
Carton ondulat din hârtie pe bază de iarbă pentru displayuri

Firma THIMM a fost dintotdeauna preocupată de utilizarea unor resurse inovatoare și sustenabile pentru producția de ambalaje și displayuri.  Grație cartonului ondulat din hârtie pe bază de iarbă putem oferi clienților noștri care acționează în mod sustenabil o alternativă suplimentară la cartonul ondulat obișnuit. Cartonul ondulat pe bază de iarbă este realizat din hârtie pe bază de iarbă. Hârtia pe bază de iarbă este obținută din utilizarea unor suprafețe de compensare neutilizate în scop agricol până acum. Acestea sunt impuse prin lege și pe aceste suprafețe nu se utilizează îngrășăminte și nici nu sunt aplicate tratamente chimice. Hârtia pe bază de iarbă, utilizată la producerea cartonului ondulat, este produsă în proporție de aprox. 30% din peleți de iarbă și de aprox. 70% din hârtie reciclată. Peleții de iarbă destinați producției de hârtie sunt procesați exclusiv mecanic, ceea ce presupune un consum foarte redus de apă și energie.

Cartonul ondulat din hârtie pe bază de iarbă este produs pe utilajele de producere a cartonului ondulat din Germania și Cehia. Aici poate fi produs și carton ondulat din hârtie pe bază de iarbă combinat cu material pentru ondule sau testlinere.

Cartonul ondulat din hârtie pe bază de iarbă poate fi utilizat în aceeași măsură pentru soluții de ambalare cât și pentru displayuri. Firma THIMM a produs acum pentru Foodbuzz displayuri de tip palet din carton ondulat pe bază de iarbă care sunt utilizate la acest moment în pop-up store-ul din Bikini Berlin.

Aveți nevoie de informații suplimentare privind cartonul ondulat din hârtie pe bază de iarbă? Găsiți mai multe informații pe pagina noastră de informații sau puteți să ne contactați direct. Ne bucurăm de întrebările Dvs.!

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...