Imaginea imprimată conţine un cod de date invizibil bazat pe aplicaţie

15.01.2019 Imaginea tipărită a noului afișaj pentru Meray, o marcă a Fresh Nuts GmbH, integrează un cod de date bazat pe aplicație. Astfel de coduri de date sunt invizibile pentru ochiul uman. Ele pot fi citite cu telefoane inteligente sau tablete conectate la internet.

Actualmente, în comerţul cu amănuntul, imaginile imprimate pot fi comunicate potențialilor clienți. Pentru Fresh Nuts, un producător de varietăți de fructe cu coajă lemnoasă și fructe uscate, THIMM a creat un afișaj cu filigran invizibil integrat în imaginea imprimată. Astfel de coduri de date digitale pot fi aduse la viață cu telefonul inteligent sau tableta: aveţi nevoie de aplicația gratuită LinkReader, disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android. Cu ajutorul camerelor terminalelor, imaginea imprimată poate fi scanată, deschizând astfel universul virtual Meray. Videoclipurile informative și promoționale despre noul sortiment de cereale pot fi vizualizate direct în magazin. Codul de date bazat pe aplicație nu are niciun impact optic asupra imaginii imprimate.

Die Fresh Nuts GmbH a lansat un sortiment de cereale sub marca Meray. Lansarea produsului pe piețe predominant etnice a fost susținută atât de display, cât şi de campaniile de degustare. Afișajele cu imagini imprimate inteligente au fost lansate în comerțul cu amănuntul în întreaga Europă, începând din octombrie.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.