Formă de copt pentru drob, din carton ondulat termorezistent și durabil

30.04.2019 Formele de copt pentru drob sunt achiziționate în egală măsură de firmele din industria alimentară și de producătorii artizanali. Adesea, sunt folosite forme de copt din aluminiu sau matrițe din hârtie cu straturi de silicon sau polietilenă. Aceste forme sunt adesea criticate ca fiind dăunătoare pentru sănătate. Și materialele folosite în procesul de reciclare reprezintă adesea o provocare. Alternativa durabilă și responsabilă pentru coacerea drobului sunt formele de copt din carton ondulat.
Forme de copt pentru drob

Formele noastre de copt pentru drob constă din carton ondulat adecvat pentru alimente. La fabricarea formelor de copt pentru drob se folosește doar cartonul ondulat obținut exclusiv din hârtie din fibre virgine. Un strat pe bază de apă asigură valoarea KIT ridicată,12, a formelor de copt pentru drob. Valoarea KIT este o unitate de măsură pentru evaluarea densității grăsimii. Dezvoltatorii au creat o formă de copt netedă pentru drob, pentru a insera cu ușurință carnea. Formele de copt sunt fabricate din ondule de tip E și sunt lipite în producție cu două puncte de lipire. Datorită designului, formele de copt pentru drob pot fi asamblate foarte ușor și, dacă este necesar, chiar stivuite.

Cumpărați forme de copt pentru drob direct de la producător:
Formele de copt pentru drob sunt produse în condiții stricte de igienă. În fabricile noastre de producție se aplică standardul BRC-IoP. Este posibilă și imprimarea pe formele de copt: pot fi tipărite, de exemplu, logo-uri, informații despre companie, instrucțiuni de coacere și multe altele. Formele de copt pentru drob sunt disponibile în carton ondulat negru, alb și maro.
Desigur, formele de copt pot fi folosite și pentru alte alimente: formele de copt sunt ideale pentru prăjituri, pâine, file de pește sau alte alimente cu conținut ridicat de grăsime. Cartonul ondulat poate fi încălzit până la 220°C. În plus, nu este nevoie de lubrifierea formelor de copt pentru drob.

Vă stăm cu plăcere la dispoziție, chiar și personal. Contactați-ne!

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.