Firma THIMM va fi prezentă la concursul pentru ambalaje Obal roku 2020!

03.04.2020 Conform informațiilor actuale pregătirile pentru concursul pentru ambalaje Obal roku 2020 sunt în derulare conform planului (Ambalajul anului 2020). THIMM pregătește soluții noi, interesante pentru ambalaje și sisteme de prezentare pentru înregistrare.
Firma THIMM nu va lipsi la concursul pentru acordarea premiilor pentru ambalaje Obal roku 2020.

Și în acest an firma THIMM va depune aplicația pentru a obține celebrul premiu Obal roku 2020. Din paleta largă de proiecte realizate vor fi selectate și înregistrate ambalaje și soluții adecvate și interesante pentru POS și POP.

Obal roku este singurul concurs certificat din Republica Cehă și Slovacia, al cărui scop este să evidențieze și să promoveze cele mai bune idei, inovații și tehnologii din domeniul ambalajelor. Câștigătorii soluțiilor premiate se califică pentru participare la concursul internațional pentru ambalaje WorldStar for Packaging.

Obal roku 2020 evaluează aplicațiile depuse pentru următoarele categorii: Alimente, băuturi, produse cosmetice, produse farmaceutice, produse de curățenie, aparatură și electronice, produse din domeniul auto/ ambalaje pentru industrie și transport, ambalaje pentru cadouri, etichete, sisteme de prezentare POP & POS, procese și tehnologii, comerțul electronic și altele.

Anul trecut, când a avut loc concursul pentru ambalaje Obal roku 2019, au fost premiate următoarele produse concepute de firma THIMM:


Data limită pentru înregistrare este 29 mai iar juriul va evalua toate cererile înregistrate pe data de 18 și 19 iunie și la data de 15 octombrie 2020, în cadrul serii de gală a congresului OBALKO, vor fi anunțați în mod oficial câștigătorii și vor fi acordate premiile. Noi vă informăm cu plăcere despre demersurile viitoare. Urmăriți-ne pe: Youtube | LinkedIn

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...