Etichete ecologice pe ambalaje și afișaje - de ce nu ar trebui să lipsească?

12.04.2022 Etichetele ecologice oferă informații despre materialele utilizate pentru fabricarea ambalajului sau a sistemului de prezentare, precum și despre proprietățile ecologice ale materiilor prime, materialelor sau reciclării aferente. Etichetele ecologice, etichetele eco sau siglele eco pot fi simboluri sau logo-uri.
Etichete ecologice pentru soluții sustenabile

Utilizați etichete ecologice recunoscute pentru comunicare!

Prin folosirea etichetelor ecologice puteți arăta clienților dvs. că ambalajul sau sistemul dvs. de prezentare au avantaje ecologice deosebite.

În momentul de față sunt utilizate diverse etichete ecologice. THIMM utilizează etichete ecologice recunoscute pe plan internațional:
•    Simbol pentru reciclare (banda lui Möbius)
•    Codul privind reciclarea PAP 20
•    Simbolul RESY
•    Logo FSC®
•    Sigla THIMM Grünstrom

Mai multe detalii despre aceste etichete ecologice puteți găsi aici


Știați că... 

FSC® a publicat la 1 ianuarie 2022 o nouă versiune a etichetei siglei FSC®, precum și standardul actualizat pentru aplicarea etichetei. Până la 30 iunie 2024 există o perioadă de tranziție pentru trecerea la noua versiune. Utilizând sigla FSC® le demonstrați clienților că produsele lor îndeplinesc standardele FSC®!

Evidențiați sustenabilitatea ambalajului sau a sistemului dvs. de prezentare utilizând etichetele ecologice! Experții noștri vă stau cu plăcere la dispoziție pentru a vă consilia cu privire la eticheta ecologică perfect adecvată soluției dvs.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

  • Achiziționați ambalaje: Luați legătura cu echipa noastră de vânzări
  • Vizitați THIMM: Adresele reprezentanțelor noastre
  • Obțineți informații privind produsele noastre: Vă puteți informa online la rubrica Produsele noastre sau puteți lua legătura personal

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...