easy2cool festivalcooler mini câştigă premiul iF Design Award

18.03.2019 Dispozitivul de răcire din carton ondulat "easy2cool festivalcooler mini" primește premiul iF Design Award și a convins juriul la categoria "Packaging-Food".
Dispozitivele de răcire sustenabile din carton ondulat "eays2cool festival cooler mini" conving juriul și câștigă premiul iF Design Award

Dispozitivul de răcire ecologic din carton ondulat a fost conceput de firma THIMM în colaborare cu firma easy2cool și este format aproape integral din carton ondulat. Construcția a fost concepută special pentru utilizare în aer liber și pentru a rezista la intemperii și la factorii externi, de ex. într-un camping sau la un festival în aer liber. Calitățile constructive speciale fac posibilă o închidere ușoară a dispozitivului de răcire, fără a fi necesare mijloace auxiliare, și, de asemenea, o depozitare economică până la următorul festival.

Dispozitivul de răcire din carton ondulat păstrează la rece alimentele mai mult timp, prin comparație cu produsele similare construite din alte materiale, și asigură un timp de răcire de până la 90 ore, datorită elementelor de răcire combinate ""easyAkkus"" și tehnologiei de izolare termică ""paperfloc"". Design-ul și forma personalizată pot fi realizate în forme variate, grație tehnologiei de imprimare digitală de ultimă oră, atât pe interiorul cât și pe exteriorul dispozitivului de răcire din carton ondulat. Dispozitivul de răcire unic este perfect adecvat ca mijloc de comunicare pentru acțiuni și campanii promoționale.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.