Două soluții de ambalare de la THIMM câștigă premiul WorldStar Packaging Award 2022!

15.12.2021 Sistemul de prezentare practic și sustenabil și ambalajul eco-fix pentru sticle au convins juriul World Packaging Organization și a câștigat astfel premiul WorldStar Packaging Award 2022.

WorldStar Packaging Award este un premiu internațional prestigios cu o tradiție de peste cincizeci de ani. Premii în această competiție renumită pot primi doar acele ambalaje și sisteme de prezentare care au câștigat anterior în competițiile de ambalaje la nivel național de exemplu la competiția cehă Ambalajul Anului. Ambalajele câștigătoare de la competițiile naționale din întreaga lume sunt comparate de un juriu de experți pe baza unei varietăți de criterii, cum ar fi sustenabilitatea, protecția produsului, creativitatea și inovația.

Ambalajele câștigătoare, inclusiv cele două soluții de ambalare de la THIMM pack'nisplay, au fost prezentate miercuri, 15 decembrie 2021. În categoria Materiale de ambalat și componente s-a impus Eko-fix pentru sticle, care este o variantă mai sustenabilă a fixărilor din polistiren utilizate în transportul mărfurilor fragile. Juriul a fost convins și de sistemul de prezentare practic și sustenabil pentru produse de igienă dentară, care a câștigat premiul la categoria POS (Point of Sale).

Ceremonia de premiere va avea loc în luna mai 2022 la târgul IPACK-IMA din Milano.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

  • Achiziționați ambalaje: Luați legătura cu echipa noastră de vânzări
  • Vizitați THIMM: Adresele reprezentanțelor noastre
  • Obțineți informații privind produsele noastre: Vă puteți informa online la rubrica Produsele noastre sau puteți lua legătura personal

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...