Display-urile la Punctul de Vânzare sunt câștigători pe plan internațional!

05.10.2018 Două Display-uri PDV pentru alimente sunt premiate la concursuri pentru ambalaje: Display-ul PDV pentru seturile de copt Sanella, inclusiv ambalajele secundare și forma de copt din carton ondulat, au câștigat premiul Obal Roku și Premiul German pentru Ambalaje. Mini Display-ul pentru produse bio de patiserie Zemanka au obținut de asemenea premiul Obal Roku (ambalajul anului).

Display-uri PDV – la Punctul de Vânzare -  sunt forme de prezentare secundare din carton ondulat sau carton compact, utilizate în comerțul cu amănuntul. Acestea trezesc curiozitatea clienților, diferențiază produsele față de produsele concurenților și sporesc prezența mărcii pe piață. Astfel apar în comerțul cu amănuntul diferite sisteme de prezentare pentru mărfuri: de exemplu display-ul pe paleți, standuri de prezentare și mini display în formă de evantai. 

Display-ul PDV pentru seturi de copt Sanella

Pentru display-ul PDV pentru seturile de copt Sanella este vorba despre o prezentare pe paleți din carton. Condiționată de structura constructivă este posibilă utilizarea pe un sfert de palet și pe jumătate de palet, deoarece prezentarea display-ului PDV este adecvată pentru seturile de copt în formă de prăjitură. Singurele unități de ambalaje formează părțile componente ale display-ului PDP. Deoarece ambalajele sunt autoportante, erau necesare doar câteva componente ale sistemului de prezentare. Aceasta a dus la o utilizare redusă a materialelor și, prin urmare, la un preț mai scăzut.

Display-ul PDP pentru produse bio de patiserie Zemanka

Pentru produsele bio de patiserie Zemanka Grupul THIMM a produs sistemul de prezentare PDP pentru acțiunea de degustare în comerțul cu amănuntul. La Punctul de Vânzare - sunt oferite produse de patiserie. Pe o tablă de scris pot fi notate informații individuale despre produsele de patiserie respective de la Punctul de Vânzare. Materialele informative și accesoriile pot fi păstrate astfel. Puteți afla aici avantajele tehnice ale display-ului PDP pentru alimente.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.