Dezvoltatorii de la THIMM au obținut premiul Ambalajul anului 2018 pentru propunerile lor.

11.10.2018 Ca parte a Congresului din acest an, PackSummit 2018, la începutul lunii octombrie s-a desfășurat și ceremonia de decernare a premiilor pentru câștigătorii concursului, Ambalajul anului 2018.

La categoria „Ambalaje pentru cadouri” au câștigat două soluții de ambalare de la THIMM Packaging din Všetaty: ambalajul de cadou pentru jucăria din pluș Alzák și setul de ambalaje de cadou, pentru cărțile scrise de Gabriela Koukalova și Petr Koukal.

La categoria „Ambalaje Industriale și Automatică/Transport” a fost premiat ambalajul pentru suportul de monitor de la THIMM Packaging Systems din Chotětov. Dezvoltatorii de la THIMM au demonstrat încă o dată că dețin un know-how de primă clasă și o competență de excepție pentru proiectele de ambalaje din carton ondulat. 

Mai multe detalii în informațiile noastre pentru presă.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.