De ce nu trebuie să lipsească etichetele ecologice de pe un ambalaj sau de pe un material de prezentare?

04.02.2021 Dacă pentru dvs. ca firmă și/sau pentru clienții dvs. sustenabilitatea este importantă, atunci trebuie să luați în considerare și soluțiile sustenabile pentru ambalaje și distribuția produselor dvs. Dar cum puteți comunica acest lucru? Plecați de la ideea că fiecare persoană știe automat, că ambalajele dvs. sunt sustenabile? - Nu lăsați acest aspect la voia întâmplării și utilizați etichete ecologice recunoscute pentru comunicare! Pentru consumatorul final sustenabilitatea devine din ce în ce mai mult un criteriu de achiziție. Un ambalaj sustenabil, care este ecologic, poate juca un rol decisiv în acest sens. Cel mai bine este să faceți vizibile avantajele ecologice direct pe ambalaj sau pe sistemul de prezentare cu ajutorul etichetei ecologice adecvate.
Etichete ecologice pentru soluții sustenabile

Etichetele ecologice, etichetele eco sau logo-urile ecologice, sunt simboluri, respectiv logo-uri, care la prima vedere afișează în mod clar materialul din care este făcut ambalajul sau sistemul de prezentare și ce caracteristici ale materiei prime ecologice, ale materialului sau ale materialului reciclat au legătură cu acesta. 

Eticheta ecologică corespunzătoare îndrumă utilizatorul final, ce trebuie să facă cu ambalajul sau cu sistemul de prezentare după utilizare și cum poate fi acesta debarasat într-un mod ecologic. Nu în cele din urmă eticheta ecologică sporește sentimentul utilizatorului din comerțul ecologic, acesta primind clar și explicit informația, că aceasta a fost alegerea corectă și că marfa cumpărată a fost ambalată sustenabil. 

În momentul de față sunt utilizate diverse etichete ecologice. Nu toate sunt recunoscute oficial sau verificate de organizații certificate. Noi, cei de la firma THIMM, utilizăm etichete ecologice recunoscute internațional, pe care le puteți utiliza și dvs. ,în funcție de materialul folosit, pe soluțiile de ambalare și pe sistemele de prezentare marca THIMM.  

  • Simbol pentru reciclare (banda lui Möbius)
  • Codul privind reciclarea PAP 20
  • Simbolul RESY
  • Logo ecologic al VDW  „Ambalaj din carton ondulat: materii prime regenerabile, reciclare completă“ 
  • Logo FSC®

Mai multe detalii despre aceste etichete ecologice puteți găsi aici. 

Experții noștri ne oferă cu plăcere sfaturi și recomandări, ce etichetă ecologică este adecvată pentru a scoate în evidență sustenabilitatea ambalajului sau a sistemului dvs. de prezentare și pentru a îl face vizibil din prima. 
 

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

  • Achiziționați ambalaje: Luați legătura cu echipa noastră de vânzări
  • Vizitați THIMM: Adresele reprezentanțelor noastre
  • Obțineți informații privind produsele noastre: Vă puteți informa online la rubrica Produsele noastre sau puteți lua legătura personal

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...