Cutii de tip container pentru piese mici - Noua generație

05.02.2021 Cutiile de tip container de la THIMM pentru piese mici și-au dovedit de mult valoarea pentru clienții noștri. Noua generație de cutii tip container pentru piese mici a luat naștere datorită evoluției inteligente continue.

Cutiile de tip container din carton ondulat pentru piese mici sunt ambalaje excelente de dimensiuni variabile, ideale pentru transportul și depozitarea produselor. Acestea sunt ușor stivuibile și sunt disponibile în mai multe dimensiuni.

Întrucât cutiile noastre de tip container pentru piese mici sunt fabricate 100% din carton ondulat, ele pot fi reciclate complet fiind, deci, foarte sustenabile. Datorită optimizărilor smart de design, am reușit să creștem și mai mult sustenabilitatea și să optimizăm cinci dimensiuni din seria 17.

Datorită reducerii cu până la 36% a suprafeței brute, putem diminua semnificativ consumul de materiale și energie. Proprietățile pozitive ale cutiilor de tip container pentru piese mici rămân absolut intacte. 

Aflați detalii despre cutiile de tip conatainer din carton ondulat pentru piese mici și descoperiți ultimele optimizări din „Noua generație”.
 

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

  • Achiziționați ambalaje: Luați legătura cu echipa noastră de vânzări
  • Vizitați THIMM: Adresele reprezentanțelor noastre
  • Obțineți informații privind produsele noastre: Vă puteți informa online la rubrica Produsele noastre sau puteți lua legătura personal

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...