Cutie de prezentare pentru sticle de vin spumant cu elemente strălucitoare și imprimare în relief pe folie aurie

13.03.2019 Pentru societatea Rotkäppchen-Mumm Sektkellereien THIMM a dezvoltat alături de renumitul designer Marina Hoermansreder o cutie specială de cadouri.

Ediția specială limitată conține patru sticle de diverse sortimente de vin spumant. Designerul, renumită pentru cataramele și curelele care au devenit o emblemă, a proiectat pentru ediția limitată de vin spumant o îmbrăcăminte atrăgătoare cu un concept de culori individualizat. Acestea pot fi oferite la punctul de vânzare într un ambalaj pentru cadouri individualizat, înnobilat cu posibilități deosebite de imprimare. Comercianții au posibilitatea de a face uz nu numai de această cutie de cadou elegantă ci și de cutii de ambalare, forme de prezentare, pachete decorative și alte mijloace publicitare care servesc la stimularea cumpărăturilor neplanificate.

Alte caracteristici constructive și avantaje ale cutiei de cadou exclusive sunt descrise pe pagina noastră de produs.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.