Cu o privire „proaspătă“ în viitor: Nou concept de temperatură pentru comerțul online cu alimente

25.06.2018 Împreună cu 30 de reprezentanți din comerțul cu produse alimentare, dezvoltare de sisteme de răcire, logistică, tehnici de ambalare precum și din institute de testare și asociații, a fost dezvoltat în decurs de nouă luni și publicat acum noul DIN SPEC 91360 drept „Concept de temperatură pentru expedierea mărfurilor care necesită refrigerare și a celor care nu necesită refrigerare în comerțul online cu produse alimentare“.
“Linii directoare” sigure trebuie să consolideze încrederea consumatorilor pentru comerțul online cu alimente prin DIN SPEC 91360

În septembrie 2017, Asociația federală E-Commerce și comerț prin corespondență din Germania e.V. (bevh) și compania All you need GmbH (Allyouneedfresh.de) cu DIN au stabilit un consorțiu de standardizare, cu scopul de a pregăti și a ajunge la standardul pentru transportul în siguranță al mărfurilor care necesită refrigerare și a celor care nu necesită refrigerare în comerțul online cu produse alimentare.

THIMM Verpackung GmbH + Co. KG, ca producător de ambalaje, a făcut parte din consorțiul de standardizare și a acționat esențial la dezvoltarea DIN SPEC 91360 prin expertiză și experiențe comunicate.

Noile DIN SPEC definesc cerințele de ambalare, conceptele de refrigerare și specificațiile pentru expedierea mărfurilor tip shipments preum și pentru lanțurile de refrigerare în comerțul online cu produse alimentare. Cu procese standardizate pentru siguranța alimentelor și metode de testare standardizate pentru concepte de ambalare, noul DIN SPEC 91360 indică directive sigure pentru comercianții online, precum și pentru a putea expedia mărfuri cu diferite zone de temperatură conform cerințelor și în condiții fără riscuri.

Simultan cu publicarea noului DIN SPEC 91360 sunt stabilite “linii directoare” sigure în comerțul online cu alimente, care trebuie să consolideze încrederea consumatorilor, pentru a putea stabili comerțul online cu alimente drept o componentă fermă a comerțului online în viitor.

Aflați mai multe despre ambalajele termice pentru expedierea alimentelor "THIMM COOLandFREEZE".

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.