Cu ambalajul adecvat fiecare sticlă devine o adevărată atracție.

09.01.2019 Cu ambalajul pentru cadouri din carton ondulat de la THIMM sticlele cu aspect neinteresant sunt de domeniul trecutului: Design-ul atractiv și personalizat fac din sticle o adevărată atracție vizuală.
Ambalaj promțional pentru sticle cu design foarte atrăgător, care îl face o atracție vizuală.

După o ajustare și fixare rapidă a sticlei în ambalajul inovator pentru cadouri, aceasta va sta fixată în ambalajul respectiv, iar prin design-ul său va trezi interesul grupului țintă. Ambalajul pentru cadouri poate fi imprimat pe toate suprafețele și oferă prin aceasta un spațiu mare de comunicare pentru producător și comerciant și trezește astfel atenția grupului țintă. Pe lângă posibilitățile individualizate de design, poate fi sporit efectul surpriză prin personalizare și, astfel, vor fi scoase în evidență unicitatea și individualitatea ambalajului de cadouri pentru sticle.
În domeniul băuturilor, ambalajul pentru cadouri din carton ondulat oferă multiple posibilități de utilizare pentru acțiuni de promovare, marketing de produse, campanii sezoniere sau pur și simplu pentru a oferi cadouri. Grație modului universal de construire, ambalajul promoțional pentru sticle oferă un spectru larg de utilizări pentru producători și comercianți în domeniul băuturilor.

Pe lângă particularitatea formei, ambalajul promoțional pentru sticle are de asemenea specificități constructive cu privire la durabilitate. Ambalajul promoțional pentru cadouri este o soluție dintr-un singur material, respectiv din carton ondulat, și reprezintă astfel o alternativă prietenoasă cu mediul comparativ cu ambalajele pentru cadouri din materiale sintetice sau din polistiren.

Cu noile ambalaje inovatoare pentru cadouri sticlele de orice fel devin atracții vizuale. Aflați mai multe despre aceste ambalaje promoționale pentru sticle.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.