Compania THIMM este pentru a opta oară cel mai bun angajator din regiunea Boemia Centrală!

28.05.2019 Pentru a opta oară consecutiv firma THIMM pack'n'display câștigă în Všetaty primul loc ca cel mai buna angajator din regiune - la categoria firmelor cu până la 500 angajați, în concursul Sodexo din Cehia.

THIMM pack'n'display din Všetaty sărbătorește anul acesta împlinirea a 25 de ani de la înființarea companiei. Ca o încoronare a festivităților, firma THIMM primește titlul cel mai bun angajator din regiunea Boemia Centrală pentru anul 2019 din categoria firmelor cu până la 500 de angajați.

Titlul și diploma au fost acordate luni, pe data de 27 mai dlui. Martin Hejl, administrator THIMM pack'n'display. Faptul că firma a câștigat acest titlu a opta oară consecutiv, confirmă faptul că firma THIMM pack'n'display nu este doar un lider în domeniul ambalajelor din carton ondulat și pentru produse POP & POS, ci și un angajator foarte popular. Peste 10% dintre angajații care lucrează în cadrul firmei THIMM din Všetaty sunt rude. Mulți angajați lucrează deja de mai mult de 15 ani în cadrul firmei, ceea ce nu se întâlnește foarte des. THIMM este o afacere de familie și tocmai această atmosferă familială reprezintă o caracteristică a ei.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.