Articole promoțional sustenabil din carton ondulat: Suport de încărcător pentru telefoane inteligente

21.03.2019 Articolele publicitare din carton ondulat sunt durabile, economice și foarte creative: THIMM a dezvoltat un suport de încărcător din carton ondulat care este, în fapt, un articol promoțional dotat cu funcția 2-în-1. Articolul promoțional durabil a fost premiat cu Promotional Gift Award 2019 la categoria „articole de distribuit”.

Concursul internațional pentru articole publicitare premiază încă din 2003 articole  promoționale creative și temerare.  În acest an, suportul de încărcător durabil din carton ondulat a câștigat premiul la categoria articole de distribuit.

Articolul publicitar din carton ondulat este adecvat pentru toate telefoanele și ceasurile inteligente cu o largă utilizare.   De exemplu, acest articol promoțional sustenbil creează o plusvaloare pentru industria hotelieră:  acesta poate fi utilizat și ca semn pentru ușă „Nu deranjați” respectiv „Vă rog aranjați camera” pe durata șederii în hotel.  Pentru turiștii care pleacă din hotel, articolul publicitar are de asemenea și funcția unui suport de încărcător. În acesta pot fi păstrate telefoanele și ceasurile inteligente, dar și cablurile aferente, pe durata încărcării, și pot fi fixate sigur la priză.

La producția articolului promoțional durabil a fost utilizată cea mai fină ondulă. Astfel pe articolul promoțional se poate imprima perfect pe ambele fețe.  Folosiți posibilitățile flexibile de design pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră și generați un efect publicitar sustenabil. Articolul publicitar devine în adevăratul sens al cuvântului panoul durabil al societății dumneavoastră!

Căutați idei durabile pentru succesul dumneavoastră publicitar?  Cumpărați articole publicitare direct de la producătorul de carton ondulat durabil și obțineți astfel un preț avantajos.  Contactați-ne chiar astăzi și solicitați o ofertă individualizată.  

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.