Ambalajul pentru lampă de design al societăţii THIMM câștigă premiul WorldStar Packaging Award 2021

26.01.2021 Ambalajul lămpii de design a convins juriul Organizației Mondiale a Ambalajelor (WPO) și câștigă premiul WorldStar Packaging Award 2021.

WorldStar Packaging Award reprezintă o apreciere internaţională. Poate fi obținut numai de ambalajele și prezentările care au fost premiate anterior într-un concurs național de ambalare. Câștigătorii, care fac parte din categoria „cei mai buni dintre cei mai buni”, sunt apoi evaluați de juriul relevant în conformitate cu criteriile specifice, inovație și design grafic.

Ambalajul pentru lampă de design a fost promovat în categoria electronică. La competiția internațională s-a calificat grație plasării sale în competiția cehă de ambalaje Ambalajul anului 2020. Juriul competiției a fost impresionat de aspectul și designul său minimalist, ceea ce face ca produsul ambalat să iasă cu totul în evidență.

Ceremonia de înmânare a premiului WorldStar Packaging Award va avea loc online anul acesta.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

  • Achiziționați ambalaje: Luați legătura cu echipa noastră de vânzări
  • Vizitați THIMM: Adresele reprezentanțelor noastre
  • Obțineți informații privind produsele noastre: Vă puteți informa online la rubrica Produsele noastre sau puteți lua legătura personal

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...