Ambalajul cu protecție din carton ondulat protejează mașina de jucărie cu setul de asamblare proprie.

10.09.2019 Ambalajul durabil cu protecție este prevăzut cu inserturi din carton ondulat. În ambalajul cu protecție își găsesc locul cele 49 de piese ale setului de asamblare proprie pentru mașina de jucărie „Formula” de la RePello. Juriul Premiului Ceh pentru Ambalaje, Obal roku, a premiat ambalajele cu protecție la categoria „Comerț electronic”.
Ambalaj cu protecție din carton ondulat pentru mașinile de jucărie marca RePello

THIMM a dezvoltat și fabricat ambalaje cu protecție  durabile  pentru compania cehă RePello, care produce jucării inovatoare din lemn din anul 2015. Ambalajul cu protecție include un set cu piese pentru asamblarea proprie a mașinii de jucărie, set ce constă din unsprezece elemente principale, multe elemente de legătură și șase componente opționale ce pot fi selectate liber. Ambalajul cu insert este proiectat astfel încât atât componentele fixe cât și cele opționale să poată fi fixate și expediate în siguranță. În plus, ambalajul cu tampon potae fi utilizat pentru toate modelele mașinii de jucărie de la RePello.  

Ambalajul cu tampon este realizat din ondule EE maro, pentru a susține orientarea ecologică a firmei RePello.   La fabricarea ambalajului cu protecție au fost evitate în mod deliberat foliile și materialele spongioase.   Imaginea tipărită de pe ambalajul cu tampon corespunde, de asemenea, imaginii durabile a companiei.  

La concursul de ambalaje Obal roku din Cehia, ambalajele cu protecție au impresionat și juriul de specialitate: ambalajul cu tampon pentru Repello a fost premiat la categoria „Comerț electronic”.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...