Ambalaje și sisteme de prezentare neutre din punct de vedere al emisiilor de CO2e

25.05.2022 Bilanțul electronic de CO2e al produselor câștigă din ce în ce mai multă importanță. Protecția climei este esențială iar cererea de ambalaje neutre din punct de vedere climatic este în creștere. La cerere, vă oferim ambalaje și sisteme de prezentare neutre din punct de vedere climatic. Cu ajutorul soluțiilor neutre din punct de vedere climatic puteți evidenția produsele dvs. la POS (Point of Sale) și puteți dobândi o poziție clară în privința sustenabilității și a protecției mediului.
Ambalajul dvs: La cerere neutru din punct de vedere climatic

De la producția până la livrarea ambalajelor noastre rezultă emisii de CO2e,care sunt inevitabile. De aceea noi oferim, în colaborare cu ClimatePartner, compensații ce vor neutraliza emisiile de CO2e, rezultate din producția de ambalaje și sisteme de prezentare.

Neutralitate climatică înseamnă: Toate emisiile care nu pot fi evitate sunt compensate prin proiectele de protecția mediului, care reduc emisiile la același nivel. Bilanțul emisiilor de CO2e este astfel compensat, deci „neutru”.

Compensația emisiilor de CO2e reprezintă un pas important pentru protecția climei, pe lângă evitarea și reducerea emisiilor.

Pentru compensare vom calcula emisiile de CO2e pentru comanda dvs. cu date validate și instrumente recunoscute. Emisiile calculate de CO2e vor fi compensate apoi prin investiții în proiecte de protecția mediului.

ClimatePartner oferă o selecție largă de proiecte de protecția mediului, pe plan național și internațional, cu diferite puncte de interes, în multe țări din întreaga lume. Aceste proiecte de protecția mediului reduc semnificativ emisiile de CO2e. ClimatePartner garantează că este vorba despre proiecte certificate, recunoscute și facilitează o anumită transparență cu privire la dezvoltarea acestora.

Eticheta ClimatePartner „Ambalaj neutru din punct de vedere climatic” cu un ID de urmărire și un cod QR individual:

Ambalajele compensate, neutre din punct de vedere climatic, oferă o suprafață adecvată pentru plasarea etichetei ClimatePartner „Ambalaj neutru din punct de vedere climatic”. Clienții și consumatorii dvs. vor avea astfel posibilitatea de a afla mai multe detalii despre ambalajele dvs. neutre din punct de vedere climatic.  Obțineți o etichetă pentru ambalajul dvs., inclusiv un număr unic de identificare (ID de urmărire) pentru comunicare. Prin scanarea codului QR corespunzător sau introducerea codului ID pe site-ul web al ClimatePartner se poate vizualiza online în orice moment contribuția la protecția mediului. Compensația de CO2e este de asemenea certificată. Astfel, toate informațiile referitoare la compensarea emisiilor sunt trasabile în mod transparent.

Vă interesează ambalajele și sistemele de prezentare neutre din punct de vedere climatic? Puteți găsi mai multe informații direct pe pagina noastră de internet.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

  • Achiziționați ambalaje: Luați legătura cu echipa noastră de vânzări
  • Vizitați THIMM: Adresele reprezentanțelor noastre
  • Obțineți informații privind produsele noastre: Vă puteți informa online la rubrica Produsele noastre sau puteți lua legătura personal

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...