Afișajele-PDV pentru Frumusețe & Parfumuri câștigă de trei ori la Premiile POPAI

09.05.2019 Astfel, trei afișaje PDV de la THIMM au câștigat la categoria „Frumusețe & Parfumuri“ în ediția din acest an a Premiilor POPAI D-A-CH. Afișajele PDV au fost premiate cu mult-râvnitele statui ale Indienilor, pe 8 mai la Frankfurt.

Afișaj PDV pentru Mäurer & Wirtz
Aurul a fost acordat afișajului PDV pentru parfumul “4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander” de la Mäurer & Wirtz. Afișajul PDV este decorat cu operele de artă ale lui Gabriel Moreno, perfect asortate cu parfumul. Compus din fibre de in, lemn și hârtie înnobilată, afișajul PDV evidențiază în mod clar aspectul exclusivist.
Informații detaliate despre afișajul PDV pentru parfumul 4711 găsiți pe pagina dedicată produselor noastre.

Afișaj PDV pentru Elizabeth Arden
Argintul a fost acordat afișajului PDV pentru vopseaua de păr „Revlon ColorSilk“. Afișajul PDV dezvoltat pentru Elizabeth Arden a fost folosit exclusiv în magazinele Rossmann din Germania. Afișajul PDV conferă o identificare rapidă a mărcii și produselor. În plus, afișajul PDV demonstrează un aranjament clar și structurat al vopselelor de păr și un grad ridicat de stabilitate.
Detalii despre construcția și imprimarea afișajului PDV pentru vopsele de păr găsiți pe pagina dedicată produselor noastre.

Afișaj PDV pentru Weleda
Aurul a fost acordat afișajului PDV pentru produsele cosmetice naturale de la Weleda.
Un alt câștigător al premiului de aur este afișajul PDV pentru produsele cosmetice naturale de la Weleda. Afișajul PDV de mari dimensiuni poate fi umplut modular cu produse cosmetice. În acest scop, afișajul PDV dispune de 15 rafturi diferite.   Datorită varietății, afișajul PDV acționează ca un sistem shop-in-shop.
Detalii despre Pafișajul PDV pentru produsele cosmetice de la Weleda găsiți pe pagina dedicată produselor noastre.

Organizația Point of Purchase Advertising International (pe scurt: POPAI) premiază cele mai bune afișaje PDV cu statui în formă de indieni, de peste 50 de ani. Detalii despre afișajele noastre PDV înscrise în această competiție găsiți în comunicatul de presă.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.