Afișaj pentru băuturi: „Tuk-Tuk“ câștigă POPAI Award

28.05.2019 Un alt mare succes pentru THIMM: Juriul concursului internațional POPAI D-A-CH Awards a acordat o statuetă de bronz la categoria "Băuturi" afișajului creativ "Tuk-Tuk" realizat pentru firma Hardenberg-Wilthen AG. Afișajul de paleți evidențiază deosebit de creativ marca de băuturi spirtoase "Opihr Oriental Spiced Gin" la PDV. Festivitatea de decernare a avut loc pe 8 mai, în cadrul unei gale organizate în Frankfurt.
Afișaj de băuturi pentru Hardenberg-Wilthen

Afișaj de băuturi cu impact masiv: ideea de la baza Tuk-Tuk
Ginul, o băutură aromatică, este foarte îndrăgit în zilele noastre. Sunt populare, de exemplu, degustările moderate de gin , în care părțile interesate pot testa din abundență diferitele tipuri de gin. Ginul Opihr Oriental Spiced de la Hardenberg-Wilthen AG, fabricantul de băuturi spirtoase din Saxonia Inferioară, promite și el o degustare cu totul specială. După cum sugerează chiar și denumirea, ginul conține arome bogate din Asia, mai exact cele de pe istoricul Drum al Mătăsii.

Un produs special necesită o scenă specială: astfel că afișajul pentru băuturi de la PDV trebuie să genereze atenția maximă a clientului. Prin urmare, în faza de proiectare THIMM a avut grijă ca afișajul să fie cât mai adecvat produsului prezentat. Ginul însuși ne-a dat ideea: aromele speciale, orientale, ale mirodeniilor provenite din țările de pe Drumul Mătăsii.  Dezvoltatorii de displayuri au creat un tuk-tuk, tipic indian, ca și afișaj de băuturi. Ricșa cu trei roți, cu farmecul său exotic, are o valoare de recunoaștere sporită și permite ca și afișaj de băuturi asocierea orientală dorită cu brandul de gin.

Practic, s-au folosit un afișaj convențional și puține materiale pentru a obține un afișaj de băuturi atractiv în formă de tuk-tuk cu design indian. S-a realizat o carcasă de paleți vesel colorată, pe a cărei parte frontală este suspendat un decupaj din materiale prefabricate. Cercul neînchis astfel rezultat poate fi ușor plasat în jurul afișajui 1/4 Chep existent.

Informații suplimentare despre afișajul de băuturi pentru firma Hardenberg-Wilthen găsiți în Comunicatul nostru de presă. Ne bucurăm în mod deosebit de aceste alte cinci premii obținute la POPAI-Awards 2019.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.