100 % energie regenerabilă: Mizăm pe energie regenerabilă!

24.02.2021 Fără energie nu avem producție. Utilizarea eficientă a resurselor este în centrul atenției în Grupul THIMM. Încercăm să folosim resursele într-un mod cât mai economic și dorim să reducem emisiile de CO2 – fără a influența negativ siguranța furnizării de curent către clienții noștri.
Soluțiile sustenabile sunt produse în cadrul THIMM cu ajutorul elecricității regenerabile certificate.

În ultimul an am folosit în întregul Grup THIMM 54,35 milioane kWh curent electric. Așa cum prezentăm în raportul nostru actual privind sustenabilitatea, consumul de electricitate din anul 2019 prin comparație cu anul 2016 a crescut cu 4,2%. Această creștere este însă neproporțională cu volumul producției. Managementul energiei elaborat de noi, conform standardului DIN EN ISO 50001, și investițiile în cele mai moderne tehnologii și instalații duc la economii de energie în fabricile noastre. 

Noi cunoaștem faptul că sursele convenționale de energie sunt finite și acestea afectează clima planetei. De aceea am dori să ne aducem contribuția în calitate de firmă responsabilă și să sprijinim achiziția și dezvoltarea surselor de energii regenerabile.

De aceea mizăm 100% în anul 2021 pe electricitate regenerabilă în întregul Grup THIMM, în funcție de disponibilitatea regională. Ca prim pas în locațiile noastre din Germania. Franța, Polonia, Cehia și România vor urma.

Descriem în rubrica noastră „producție sustenabilă“ cum funcționează și ce avantaje are pentru clienții noștri conversia la electricitate regenerabilă. 

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

  • Achiziționați ambalaje: Luați legătura cu echipa noastră de vânzări
  • Vizitați THIMM: Adresele reprezentanțelor noastre
  • Obțineți informații privind produsele noastre: Vă puteți informa online la rubrica Produsele noastre sau puteți lua legătura personal

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...