CARTONARA® este nominalizată și primește Premiul German Brand Award 2019

10.04.2019 Marca THIMM CARTONARA® este nominalizată anul acesta pentru concursul „Excellent Brands“, care se desfășoară în cadrul competiției German Brand Award. Sunt premiate cele mai bune mărci de produse și branduri dintr-un domeniu.

Marca nominalizată a firmei THIMM - CARTONARA® prezintă magazinul online pentru ambalaje standardizate și accesorii care generează plusvaloare. Cu ajutorul mărcii CARTONARA® firma afacere de familie THIMM a pus piatra de temelie pentru modelele digitale de afaceri din domeniul ambalajelor. Marca contribuie la poziționarea concernului THIMM în domeniul comerțului electronic.

Prin intermediul magazinului online www.kartonara.de firma oferă ambalaje standardizate și accesorii care generează plusvaloare pentru clienți persoane fizice și juridice. Printre acestea se numără cutii din carton, cutii pliabile și cutii pentru transport, materiale de protecție, de umplutură și materiale pentru mutat și accesorii pentru ambalaje și mutat.
Premiul German Brand Award descoperă și prezintă tendințe unice. Gradul brut anual de acoperire de aproximativ 300 milioane contacte și rezonanța pozitivă pentru firme, agenții și furnizori de servicii confirmă importanța unui branding excelent al mărcilor și comunicarea acestuia.
Câștigătorii premiului German Brand Awards sunt stabiliți de către juriul format din experți de valoare din domeniul economic și științific. Juriul evaluează diferite criterii, de exemplu independența și caracteristicile mărcii, caracterul distinctiv al mărcii, gradul de inovație, sustenabilitatea, perspectivele pentru viitor și succesul economic. Decernarea premiului German Brand Awards va avea loc în luna iunie 2019 în Berlin.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.