Thimm pack´n´display: noua marcă pentru ambalarea și prezentarea de mărfuri

02.04.2019 Thimm reunește două domenii de activitate consacrate în noua marcă Thimm pack´n´display. Sinergiile care rezultă din acestea reprezintă un mix tehnologic unic pe piață și pun la dispoziția clienților posibilități noi. De acum înainte, peste 1.500 de angajați identifică și îndeplinesc împreună solicitările și cererile clienților. Firma afacere de familie își consolidează astfel poziția de lider pe care o deține în industria ambalajelor și display-urilor. Thimm Packaging, parte a noii mărci, continuă să fie activă pe piața din România.
Noul logo al mărcii

"Clienții noștri merită să beneficieze de cea mai bună soluție", explică Mathias Schliep, Președintele Consiliului de administrație al Grupului Thimm. "Fuziunea unităților noastre de afaceri Thimm Verpackung și Thimm Display este o promisiune. Reunim procesele standardizate din fabricile noastre pentru ambalaje cu serviciile noastre individualizate și complexe ale punctelor de lucru în domeniul display-urilor. Grație competențelor complementare în domeniul tiparului flexografic, al tiparului offset și digital, reunim toate tehnologiile de tipărire sub o singură marcă. Astfel angajații din cadrul Thimm transformă o soluție în cea mai bună soluție pentru client."

Noua marcă Thimm pack´n´display reunește cele două denumiri ale unităților de afaceri care fuzionează și care sunt active în același domeniu de activitate. În plus numele de marcă Thimm pack´n´display descrie și beneficiul pentru clienți, și anume faptul că produsele sunt ambalate, transportate și prezentate. Fiecare dintre societăți va beneficia de spiritul de pionierat și de competența de specialitate a celeilalte. "Avantajele acestei unități dinamice vor fi resimțite de clienții noștri, pe care îi vom deservi, mulțumită fuziunii de mărci, la un nivel de service total nou. Având în vedere faptul că funcția desfacere va fi comună, clienții noștri vor avea o singură persoană de contact în societate. Aceasta va reuni competențele, inovațiile și investițiile celor două unități de afaceri. Acest lucru se transpune în simplitate și confort pentru clienții noștri", adaugă Schliep.

Baza unei soluții optime pentru clienți este achiziția liberă de materii prime de pe piață. Schliep informează asupra acestui fapt: "Deoarece noi suntem un achizitor independent de materii prime, ne luăm libertatea de a achiziționa toate materiile prime care ne sunt necesare pentru cea mai bună soluție. Clienții noștri nu trebuie să renunțe la nimic și nici să nu facă compromisuri. Noul nostru motto "Free to be your best" subliniază promisiunea noastră de creștere a utilității."

Grupul THIMM este principalul furnizor de soluții pentru ambalarea și distribuirea de mărfuri. Portofoliul de soluţii include ambalaje din carton ondulat pentru transport şi vânzare, standuri de înaltă calitate (displayuri), sisteme de ambalare din diverse materiale precum și produse tipărite pentru prelucrarea industrială. O gamă largă de servicii în domeniul ambalajelor ce acoperă întregul lanț de aprovizionare completează gama de oferte. Clienții grupului sunt concerne renumite producătoare de articole protejate de mărci din toate branșele. Întreprinderea familială fondată în 1949 are peste 3.000 angajați în 19 puncte de lucru din Germania, Cehia, România, Polonia, Franţa și Mexic și obține o cifră de afaceri de circa 601 milioane euro.

• Mathias Schliep, Președintele Consiliului de administrație a grupului THIMM