THIMM Packaging este acum parte a brandului THIMM pack'n'display

01.11.2019 THIMM integrează filiala THIMM Packaging din Sibiu, România, în brandul THIMM pack'n'display. Prin această integrare, THIMM continuă să își unifice imaginea brandului la nivel european. Clienții din România vor beneficia de un nou portofoliu cu soluții extinse pentru POS (puncte de vânzare). Prin urmare, compania familială THIMM, își extinde în continuare rolul de lider pe piața pentru ambalaje și display-uri.
Noul logo al brandului din România

La baza integrării mărcii a stat dezvoltarea continuă a fabricii din Șura Mică, o comună din județul Sibiu (România), printr-un pachet complex de investiții. THIMM a investit, printre altele, într-o mașină de carton de ultimă generație, care fost pusă în funcțiune în urmă cu șase luni.   Pe lângă capacitățile de producție semnificativ extinse, o flexibilitate mai mare a livrării și factori de calitate optimizați, clienții beneficiază acum de un portofoliu mai larg în România. Pe lângă soluțiile pentru ambalarea mărfurilor, pe viitor vor fi disponibile și display-uri pentru prezentarea produselor la POS (punct de vânzare).

„Scopul este să ne asigurăm că clienții noștri primesc întotdeauna cea mai bună soluție“, explică Michael Weber, Manager Corporate Marketing. „Datorită integrării mărcii, clienții noștri din România, vor beneficia în viitor de transferul know-how-ului experților de la THIMM pack'n'display. Acum, peste 1.600 de angajați trăiesc și mențin spiritul de pionierat care predomină în compania noastră. Astfel, angajații din cadrul THIMM transformă o idee în cea mai bună soluție pentru clienți.”

Încă din luna aprilie a acestui an, fabricile din Alzey, Castrop-Rauxel, Eberswalde, Essen, Northeim, Wörrstadt, Wolnzach (Germania) și Všetaty (Republica Cehă) au fost unite sub noul brand THIMM pack'n'display. „Ne bucurăm că am integrat acum și fabrica noastră din România în brandul THIMM pack’n’display“, continuă Weber. „THIMM pack'n'display s-a făcut cunoscut în ultimele luni ca un brand pentru ambalarea și prezentarea mărfurilor.   Integrarea filialei noastre din România este un pas suplimentar către o prezență constantă a brandului în Europa. "

Grupul THIMM este principalul furnizor de soluții pentru ambalarea și distribuirea de mărfuri. Portofoliul de soluţii include ambalaje din carton ondulat pentru transport şi vânzare, standuri de înaltă calitate (displayuri), sisteme de ambalare din diverse materiale precum și produse tipărite pentru prelucrarea industrială. O gamă largă de servicii în domeniul ambalajelor ce acoperă întregul lanț de aprovizionare completează gama de oferte. Clienții grupului sunt concerne renumite producătoare de articole protejate de mărci din toate branșele.  Întreprinderea familială înfiinţată în 1949 are peste 3.300 de angajaţi, în 20 de locaţii din Germania, Cehia, România, Polonia, Franţa şi Mexic şi înregistrează în 2018 o cifră de afaceri de 645 milioane Euro.

• Locația THIMM de la Sibiu
  • Michael Weber, Director Corporate Marketing, THIMM Group