THIMM obține din nou premiul de companie remarcabilă

06.05.2021 Afacerea de familie THIMM, câștigă pentru a doua oară la rând premiul Axia Best Managed Companies Award. Concursul organizat de Deloitte Private, WirtschaftsWoche, Credit Suisse și Asociația Federală a Industriei Germane (BDI) reprezintă un sigiliu de calitate pentru firmele excepționale de mărime mijlocie. Datorită pandemiei Coronavirusului, înmânarea premiului a avut loc la sediul firmei THIMM din Northeim.

„Ne mândrim cu cel de-al doilea premiu la rând și ne bucurăm să fim câștigătorii premiului Axia Best Managed Companies Awards și anul acesta”, spune Mathias Schliep, Președintele Consiliului de administrație al Grupului THIMM. „Privim acest premiu ca pe o confirmare a activității noastre sustenabile de succes și în special o recunoaștere de către experții independenți.”

Acest sigiliu de calitate este acordat din anii 90 și a fost introdus de atunci în peste 30 de țări. Viziunea programului este clădirea unui sistem ecologic național și global, care să includă toate întreprinderile mijlocii administrate cu un succes deosebit. Firmele pot fi distinse ca Best Managed Company doar dacă au obținut performanțe excepționale în domeniile strategie, productivitate și inovații, cultură și dedicare, guvernanță și finanțe. Pentru aceasta, un comitet de experți independenți au nominalizat finaliștii, care apoi au fost selectați de un juriu alcătuit din reprezentanți renumiți din economie, științe și mass-media.

„Firmele mijlocii germane cuprind o diversitate unică pe plan mondial de firme afacere de familie cu creștere sustenabilă și Hidden Champions. Grupul THIMM s-a remarcat din nou ca Best Managed Company prin conducerea excepțională și devine astfel un exemplu – un semnal deosebit de important pentru întreaga piață în perioada pandemiei”, subliniază Markus Seiz, director de program Best Managed Company și director la Deloitte Private.

Mathias Schliep completează: „Acest premiu este o recunoaștere nu doar a firmei noastre, ci în primul rând a angajaților noștri dedicați, care și-au adus un aport semnificativ la succesul nostru. Ei utilizează în optim competențele personale, forța noastră inovatoare și investițiile pe termen lung, pe care le combină pentru a prezenta clienților cea mai bună ofertă posibilă. Aceasta a fost și opinia juriului, fiind o confirmare a evoluției noastre ca firmă afacere de familie de succes. Viitorul nostru se bazează, de asemenea, pe acești factori de succes importanți.”

Grupul THIMM este un furnizor de top pentru ambalaje și distribuirea de produse. Portofoliul de soluții cuprinde ambalaje pentru transport și vânzare din carton ondulat, sisteme de prezentare de calitate (display-uri), sisteme de ambalare din materiale combinate precum și produse imprimate pentru prelucrare industrială. Cu ajutorul soluțiilor inovatoare și sustenabile firma THIMM ajută clienții să se diferențieze și să se individualizeze pe piață. Firma afacere de familie anticipează în viziunea ei privind sustenabilitatea pentru anul 2030 provocări economice, ecologice și sociale. Grupul THIMM dorește să ofere întotdeauna clienților săi soluții optime. Această orientare către client încurajează forța inovatoare și spiritul de pionierat al firmei. În acest scop investim consecvent în extinderea prezenței noastre pe piață precum și în tehnologii de viitor. Firma afacere de familie înființată în anul 1949 are actualmente peste 3.300 angajați, în 21 de locații din Germania, Franța, Polonia, România și Cehia, și a obținut în anul 2020 o cifră de afaceri de aproximativ 605 milioane euro. Informații suplimentare puteți găsi pe website-ul www.thimm.de