Produse alimentare la Punctul de Vânzare: Sistemele de prezentare sunt câștigători internaționali!

05.10.2018 Asociația Cehă pentru Ambalaje Syba a premiat două sisteme de prezentare inovative marca THIMM – display-ul în formă de palet pentru seturile de copt și mini display-ul pentru biscuiți. Ambele sisteme de prezentare au obținut premiul Obal Roku la categoria „sisteme de prezentare POP & POS“. Prezentarea pe paleți a câștigat în plus și Premiul German pentru Ambalaje.
Prezentare pe paleți pentru produse alimentare

Michael Weber, șeful departamentului Corporate Marketing în cadrul Grupului THIMM, este încântat de acordarea premiilor: „Acordarea repetată a premiilor pentru sistemele noastre de prezentare dovedește competența noastră la Punctul de Vânzare. Noi prezentăm produsele și mărcile clienților noștri cu ajutorul acestor sisteme de prezentare. Astfel impresia clientului final se îmbunătățește și cresc, de asemenea, și cotele de vânzări. Ne bucurăm foarte mult pentru dezvoltatorii noștri din Wörrstadt, Northeim și Všetaty, care au creat din nou concepte de succes.“
Acordarea premiilor pentru Concursul Internațional Obal Roku a avut loc pe data de 4 octombrie în Praga. În cadrul Congresului pentru Ambalaje PackSummit au fost expuse toate conceptele. 13 membri ai juriului au ales câștigătorii pentru cele 9 categorii. Decernarea Premiului German pentru Ambalaje a avut loc pe 25 septembrie în Nürnberg. Organizat de Institutul German pentru Ambalaje, acest premiu este acordat pentru soluții inovatoare din întregul lanț valoric.

Display în formă de paleți și ambalaje secundare în formă de copt din carton ondulat pentru setul de copt Sanella

Conceptul de prezentare pentru setul de copt Sanella a fost premiat drept ambalajul anului în Cehia - cu Obal Roku - și a primit, de asemenea, Premiul German pentru Ambalaje la categoria „Prezentarea mărfurilor“. Display-ul pe sferturi de paleți s-a prezentat sub formă de prăjitură și reflectă, astfel, scopul utilizării setului de prăjturi. Construcția a facilitat vânzarea treptată. „Deoarece ambalajul secundar respectiv era autoportant, sistemul de prezentare era format din puține componente“, raportează Weber. „Aceasta a generat utilizarea redusă a materialelor și costuri minimale. Elementul cheie al ambalajului secundar triunghiular era forma specială de copt integrată, din carton ondulat. Aceasta constă din Thimm foodWave® | heatproof alb, care este rezistentă la grăsime și poate fi încălzită în cuptor până la temperatura de 220 grade Celsius.“

Minidisplay pentru degustarea produselor bio de patiserie Zemanka

Prezentarea în formă de evantai pentru produsele bio de patiserie din Cehia, Zemanka a primit premiul Obal Roku. În forma de prezentare din carton ondulat sunt oferiți biscuiți pentru degustare.
„În comerțul cu amănuntul, în farmacii și în magazine cu produse bio, experiența degustării este un instrument eficient de marketing“, declară Weber. „Zemanka convinge clienții cu produsele lor de patiserie de calitate, care sunt prezentate pe tejghea în formă de evantai. Această formă de prezentare poate fi schimbată în funcție de specificul utilizării iar mini display-ul este reutilizabil pentru diferite tipuri de biscuiți. Pe partea frontală de prezentare este integrat un panou, pentru a afișa reclama cu biscuiții oferiți. Creionul pentru scris pe tablă și materialele informative le puteți depozita pe partea posterioară a mini display-ului. Pentru mini display-ul în formă de evantai a fost utilizat stilul natural. Aceasta corespunde cu imaginea produselor bio de patiserie Zemanka.“

Despre Thimm

Grupul Thimm este liderul de piață pentru ambalaje și distribuție de mărfuri. Portofoliul de soluții include ambalaje pentru transport și vânzare din carton ondulat, sisteme de prezentare de calitate (display-uri), sisteme de ambalare din cele mai variate combinații de materiale și produse imprimate pentru prelucrare industrială. Gama de servicii și produse oferite de Thimm este completată cu o paletă largă de servicii auxiliare ambalajelor pe întregul lanț de aprovizionare. Clienții Grupului sunt concerne renumite, producătoare de articole de marcă din toate domeniile. Întreprinderea familială înfiinţată în 1949 are peste 3.000 de angajaţi, în 19 locaţii din Germania, Cehia, România, Polonia, Franţa şi Mexic şi înregistrează o cifră de afaceri anuală de 601 milioane Euro.

• Prezentare în formă de evantai pentru alimente
  • Michael Weber