Prin eficiența sa, afișajul „Opihr-Gin Tuk-Tuk“ câștigă bronzul la premiile POPAI Award

27.05.2019 Mare succes competițional pentru THIMM: Juriul concursului internațional POPAI D-A-CH Awards a acordat o statuetă de bronz la categoria "Băuturi" afișajului creativ "Tuk-Tuk" realizat pentru firma Hardenberg-Wilthen AG. Afișajul de paleți premiat pune marca de băuturi spirtoase "Opihr Oriental Spiced Gin" într-o poziție deosebit de atractivă la PDV. Festivitatea de decernare a avut loc pe 8 mai, în cadrul unei gale organizate în Frankfurt.
THIMM câștigă premiul POPAI Award 2019

Principala sarcină privind designul și producerea afișajului de paleți pentru Hardenberg-Wilthen AG, producătorul de băuturi spirtoase din Saxonia Inferioară, a fost de a capta complet curiozitatea și atenția clienților la PDV.   De aceea, THIMM a pus accentul pe un design cât mai adecvat produsului.   Având în vedere că "Opihr Oriental Spiced Gin" reprezintă intensitatea specială a condimentelor orientale din țările de pe istoricul Drum al Mătăsii, sursa de inspirație care a stat la baza implementării afișajului a fost tuk-tuk, tipic indian. Ricșa cu trei roți, cu farmecul său exotic, are o valoare de recunoaștere sporită și permite asocierea orientală dorită cu brandul de gin.

Practic, s-au folosit un afișaj convențional și puține materiale pentru a obține un afișaj tuk-tuk atractiv cu design indian. S-a realizat o carcasă de paleți vesel colorată, pe a cărei parte frontală este suspendat un decupaj din materiale prefabricate. Cercul neînchis astfel rezultat poate fi ușor plasat în jurul afișajui 1/4 Chep existent.

"Combinația dintre implementarea eficientă a resurselor și costurilor și designul creativ fac din Opihr-GinTuk-Tuk un real punct de atracție", declară Michael Weber, Manager Corporate Marketing THIMM. „Ne bucurăm că juriul premiază astfel de idei creative. Asta demonstrează că găsim mereu cea mai bună soluție pentru clienții noștri.“

Organizația non-profit POPAI (Point of Purchase Advertising International) organizează competiții internaționale de peste 50 de ani și acordă statuete de aur, argint și bronz celor mai bune soluții. În acest an, participanții din Germania, Austria și Elveția și-au înscris pentru a noua oară contribuțiile în 15 categorii ale concursului.

Despre THIMM
Grupul THIMM este principalul furnizor de soluții pentru ambalarea și distribuirea de mărfuri. Portofoliul de soluţii include ambalaje din carton ondulat pentru transport şi vânzare, standuri de înaltă calitate (displayuri), sisteme de ambalare din diverse materiale precum și produse tipărite pentru prelucrarea industrială. O gamă largă de servicii în domeniul ambalajelor ce acoperă întregul lanț de aprovizionare completează gama de oferte. Clienții grupului sunt concerne renumite producătoare de articole protejate de mărci din toate branșele. Întreprinderea familială fondată în 1949 are peste 3.200 angajați în 19 puncte de lucru din Germania, Cehia, România, Polonia, Franţa și Mexic și obține o cifră de afaceri de circa 645 milioane euro.

  • Michael Weber, Director Corporate Marketing
Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.