Premiul pentru branduri germane 2018 este obținut de firma Thimm!

21.06.2018 Thimm a obținut Premiul pentru Branduri Germane 2018 prin marca sa THIMM THE HIGHPACK GROUP. Juriul a comunicat acest rezultat la ceremonia de premiere din 21 iunie organizată la Berlin. Fundația German Brand Institute și Consiliul pentru Design acordă acest premiu companiilor care introduc branduri excepționale și care, prin aceasta, se remarcă în competiția economică. Criteriile constau, înainte de toate, în gradul de noutate și inovație al unei mărci, în promovarea consecventă a brand-ului și o comunicare sustenabilă a unei mărci. Thimm a câștigat la categoria „Industry Excellence în branding“.

„Ne bucurăm foarte mult pentru acest premiu deosebit“, explică Michael Weber, Manager Corporate Marketing al concernului Thimm. „Am reușit să punem piatra de temelie în anul 2007, odată cu introducerea mărcii umbrelă THIMM THE HIGHPACK GROUP, care cuprinde domeniile individuale de competență ale ofertei noastre full-service. Direcția strategică pentru mărcile noastre a fost transpusă de către noi în măsuri consistente și efective. O marcă solidă creează încredere și siguranță pentru clienții noștri și facilitează în același timp o identificare cu valorile firmei noastre. Toate acestea sunt confirmate prin acordarea Premiului pentru Branduri Germane (German Brand Award).“

Fundația German Brand Institute a fost înființată de GMK Consiliere pentru Mărci (GMK Markenberatung) și Consiliul pentru Design (Rat für Formgebung). Prin acordarea acestui premiu, Institutul va întări ideea de însemnătate a unei mărci ca factor decisiv pentru succesul companiilor. Juriul este format din reprezentanți de top din economie și știință. O participare la competiție este posibilă exclusiv prin nominalizare, ceea ce subliniază încă o dată semnificația premiului. Printre firmele premiate până în prezent se numără mărci de prestigiu precum AXENT, Durable, Edding, Kaldewei, Koelnmesse, KYOCERA, LAMY, Lufthansa Systems, Ledlenser, Motel One, RTL II, Telekom și Vorwerk.

Despre Thimm:
Grupul Thimm este liderul de piață pentru ambalaje și distribuție de mărfuri. Portofoliul de soluții include ambalaje pentru transport și vânzare din carton ondulat, sisteme de prezentare de calitate (display-uri), sisteme de ambalare din cele mai variate combinații de materiale și produse imprimate pentru prelucrare industrială. Gama de servicii și produse oferite de Thimm este completată cu o paletă largă de servicii auxiliare ambalajelor pe întregul lanț de aprovizionare. Clienții Grupului sunt concerne renumite, producătoare de articole de marcă din toate domeniile. Întreprinderea familială înfiinţată în 1949 are peste 3.000 de angajaţi, în 19 locaţii din Germania, Cehia, România, Polonia, Franţa şi Mexic şi înregistrează o cifră de afaceri anuală de 601 milioane Euro. Informații suplimentare puteți găsi pe website-ul www.thimm.ro.

  • ©LutzSternstein
Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.