Premiat din nou pentru servicii sustenabile: Firma Thimm primește premiul EcoVadis

08.01.2020 Firma Thimm a fost premiată în mod repetat de către EcoVadis pentru rating - Corporate Social Responsibility. Producătorul de ambalaje primește medalia de argint și se situează astfel printre primele 18 firme din același domeniu de activitate. Cu acest rezultat firma Thimm se situează, prin comparație, peste media din acest domeniu de activitate.
Thimm primește medalia de argint EcoVadis

Evaluarea EcoVadis are la bază 21 criterii, împărțite în patru subdomenii: Drepturile privind mediul înconjurător, de muncă și drepturile omului, etica și achiziții sustenabile. În toate cele patru domenii firma Thimm s-a situat, ca punctaj, peste media rezultatelor din domeniu și a câștigat astfel medalia de argint.
În special prin reducerea consumului de energie, prin oferta de materiale ecologice sau programele de reciclare pentru cerneala utilizată, firma Thimm a reușit să convingă audiența în domeniul protecția mediului. În special procedura transparentă de raportare, adoptarea măsurilor pentru sănătatea și siguranța angajaților precum și codul de conduită pentru furnizori se reflectă pozitiv în rezultatele generale. Toți angajații din cadrul firmei Thimm se declară mulțumiți de rezultatele peste medie. „Corporate Responsibility determină acțiunile noastre din cadrul companiei. Noi îmbinăm astfel conceptul unui stil de management responsabil, orientat spre viitor“, raportează Michael Weber, manager Corporate Marketing. „În prezent dezvoltăm în continuare strategia noastră de sustenabilitate. Premiul acordat dovedește că suntem pe drumul cel bun.“

EcoVadis este o platformă recunoscută și independentă de evaluare, care verifică responsabilitatea corporatistă după standarde internaționale. Astfel se urmărește scopul de a supraveghea serviciile Corporate Social Responsibility ale firmelor și de a le configura într-un mod transparent pentru partenerii de afaceri. Simultan EcoVadis susține îmbunătățirea serviciilor de sustenabilitate.

Grupul THIMM este principalul furnizor de soluții pentru ambalarea și distribuirea de mărfuri. Portofoliul de soluţii include ambalaje din carton ondulat pentru transport şi vânzare, standuri de înaltă calitate (displayuri), sisteme de ambalare din diverse materiale precum și produse tipărite pentru prelucrarea industrială. O gamă largă de servicii în domeniul ambalajelor ce acoperă întregul lanț de aprovizionare completează gama de oferte. Clienții grupului sunt concerne renumite producătoare de articole protejate de mărci din toate branșele.  Întreprinderea familială înfiinţată în 1949 are peste 3.500 de angajaţi, în 22 de locaţii din Germania, Cehia, România, Polonia, Franţa şi Mexic şi înregistrează în 2018 o cifră de afaceri de 645 milioane Euro.

• Michael Weber, Manager Corporate Marketing