Lansare procedură de achiziție ștantă plană

16.09.2022

THIMM Packaging SRL lansează procedura de achiziție a ștanței plane care face parte din proiectul ”Investiții în echipamente high-tech în vederea creșterii volumului de producție pentru produsele cu valoare adăugată mare” finanțat parțial de Guvernul României prin HG 807/2014.

 

Atașat în acest articol găsiți documentele de atribuire ștanță plană în format .zip.

 

 

Despre THIMM

Grupul THIMM este unul dintre principalii furnizori de soluții pentru ambalarea și distribuția de bunuri. Portofoliul de soluții cuprinde ambalaje pentru transport și vânzare din carton ondulat, sisteme de prezentare de calitate (displayuri) și produse imprimate pentru prelucrare industrială. Cu ajutorul soluțiilor inovatoare și sustenabile firma THIMM ajută clienții să se diferențieze și să se individualizeze pe piață. În viziunea ei privind sustenabilitatea pentru anul 2030, întreprinderea familială anticipează provocări economice, ecologice și sociale. Grupul THIMM dorește să ofere clienților săi întotdeauna soluții optime. Această orientare către client încurajează forța inovatoare și spiritul de pionierat al firmei. În acest scop sunt efectuate investiții consecvente în extinderea prezenței pe piață, precum și în tehnologii de viitor. Întreprinderea familială înființată în anul 1949 are actualmente peste 2500 angajați în 13 locații din Germania, Franța, Polonia, România și Cehia și a realizat în anul 2021 o cifră de afaceri de aproximativ 698 de milioane de euro. Mai multe informații la www.thimm.ro

Ca parte din Grupul THIMM, Thimm pack’n’display oferă clienților cea mai bună soluție de ambalare și prezentare a mărfurilor. Thimm pack’n’display însoțește proiectele din întreaga Europă, de la consiliere pentru dezvoltare, proiectare, producție și confecționare, până la distribuție. Printre clienții săi se numără industria activă la nivel global a bunurilor de marcă, atât online cât și vânzare directă.

Se încarcă...