Eficiență la Punctul de Vânzare: Displayul pentru producătorul de alimente Deli Reform

27.11.2019 Displayul POS rentabil pentru promovarea vânzărilor Deli Reform constă din tăvițe fezabile și displayuri de colț inovatoare. Cu eforturi mici și costuri reduse, soluția inteligentă de afișaj promite eficacitate sporită în susținerea vânzărilor margarinelor și grăsimilor tartinabile fabricate de firmele cu tradiție. THIMM se bazează pe o combinație de procese de preimprimare flexo și imprimare digitală.
Eficiență la POS: Displayuri pentru producătorul de alimente Deli Reform

Sortimentul de la Deli Reform include diverse tipuri de margarine și grăsimi tartinabile.   Produsele, realizate în principal din uleiuri și grăsimi vegetale, sunt transportate și vândute în tăvițe din carton ondulat. THIMM imprimă aceste tăvițe în format flexo, tehnologia Belt unică, și le produce dintr-o ondulă fină de tip EE. Colțurile de stivuire integrate asigură protecția produsului de-a lungul întregului lanț de aprovizionare.  Fantele de pe părțile laterale ale tăvițelor cartonate automatizate oferă consumatorilor o vedere optimă a produselor Deli Reform.

Pentru a promova achizițiile din impuls la punctul de vânzare, THIMM a dezvoltat așa numitele displayuri de prezentare pe colț.  Aceste displayuri pe colț pot fi ușor blocate pe un palet Chep, pe care tăvițele sunt combinate în stive. Datorită rentabilității în cazul promoțiilor și datorită utilizării de imagini diverse imprimate, tehnologia de imprimare digitală a fost foarte bine primită în producție. Displayul rentabil oferă spațiu publicitar eficient și, prin urmare, promovează atât prezentarea mărcii cât și vânzările cu plasare secundară complementară în sectorul de vânzare cu amănuntul alimentar.

Despre Deli Reform și Walter Rau Lebensmittelwerke GmbH
Alimentele de înaltă calitate de la Walter Rau se bucură de încrederea consumatorilor de peste 110 ani. Cea mai cunoscută marcă a companiei este Deli Reform, ale cărei produse sunt fabricate din materii prime atent selectate. În 2019, marca Deli Reform sărbătorește 60 de ani de la înființare. Marca reprezintă produse valoroase din punct de vedere nutrițional, calitate optimă și consumatori fideli. Informaţii suplimentare la www.deli-reform.de și www.walter-rau.de.

Grupul THIMM este principalul furnizor de soluții pentru ambalarea și distribuirea de mărfuri. Portofoliul de soluţii include ambalaje din carton ondulat pentru transport şi vânzare, standuri de înaltă calitate (displayuri), sisteme de ambalare din diverse materiale precum și produse tipărite pentru prelucrarea industrială. O gamă largă de servicii în domeniul ambalajelor ce acoperă întregul lanț de aprovizionare completează gama de oferte. Clienții grupului sunt concerne renumite producătoare de articole protejate de mărci din toate branșele.  Întreprinderea familială înfiinţată în 1949 are peste 3.300 de angajaţi, în 20 de locaţii din Germania, Cehia, România, Polonia, Franţa şi Mexic şi înregistrează în 2018 o cifră de afaceri de 645 milioane Euro.

• Tăvițe stivuibile din carton ondulat