Decernarea premiilor: THIMM câștigă premiul Axia Best Managed Companies Award 2020

15.05.2020 THIMM a câștigat premiul „Axia Best Managed Companies Award 2020“. Premiul acesta este o garanție a calității pentru întreprinderi mijlocii, administrate cu succes, iar acest premiu este acordat de firma de audit și consultanță Deloitte, publicația WirtschaftsWoche, Credit Suisse și asociația Federală a Industriei Germane (BDI). Decernarea festivă a premiului a avut loc la data de 15 mai la sediul Grupului THIMM din Northeim.
Mathias Schliep, CEO THIMM Group

„Ne bucurăm foarte mult că am primit acest premiu și acesta ne face să fim foarte mândri. Acesta dovedește că strategia și filosofia firmei noastre se află pe direcția bună și că luăm deciziile potrivite “, declară Mathias Schliep, director general executiv al Grupului THIMM. „Acest premiu este o distincție specială pentru toți angajații din locațiile germane și internaționale ale firmei THIMM, care ne însoțesc pe acest drum de succes.“

Programul Axia Best Managed Companies este un concurs organizat de Deloitte, publicația WirtschaftsWoche, Credit Suisse și BDI în Germania și reprezintă o garanție a calității pentru întreprinderi mijlocii de succes. Viziunea: Construirea unui sistem ecologic național și global, care să includă toate întreprinderile mijlocii administrate cu succes. O caracteristică esențială unică a Best Managed Companies este caracterul internațional al acesteia: Best Managed Companies a fost înființată în anii 1990, în Canada, de către firma de audit și consultanță Deloitte și a fost introdusă cu succes în 20 de țări.

„Ca unul dintre câștigătorii premiilor, Grupul THIMM impresionează și prin managementul său corporativ de primă clasă – prin capacitatea inovatoare, printr-o strategie bazată pe sustenabilitate și prin structurile de guvernanță corporativă. Firma THIMM nu este doar un punct de referință pentru întreprinderile mijlocii administrate cu succes, ci este emblematică pentru viitorul centrului economic din Germania“, subliniază Lutz Meyer, partener și director al programului adresat întreprinderilor mijlocii în cadrul firmei de audit Deloitte.

Câștigătorii premiului Axia Best Managed Companies Award au fost selectați în urma unei proceduri, care consta în mai multe etape. Într-o primă etapă firmele au depus un formular online. În acesta erau solicitate date comerciale importante ale firmelor, iar punctul de interes pentru acest premiu îl reprezentau cele 4 zone distincte din punct de vedere al conținutului: Strategie, productivitate și inovație, cultură și angajament, guvernanță și domeniul financiar. Pe baza documentelor parte din aplicația respectivă, a evaluărilor și a interviurilor, consiliul experților a stabilit o lista scurtă pentru candidații Axia Best Managed Companies Award. În cele din urmă câștigătorii premiului au fost selectați de un juriu, format din reprezentanți renumiți din domeniul economie, științe și mass-media. 

Despre THIMM 
Grupul THIMM este principalul furnizor de soluții pentru ambalarea și distribuirea de mărfuri. Portofoliul de soluţii include ambalaje din carton ondulat pentru transport şi vânzare, standuri de înaltă calitate (displayuri), sisteme de ambalare din diverse materiale precum și produse tipărite pentru prelucrarea industrială. O gamă largă de servicii în domeniul ambalajelor ce acoperă întregul lanț de aprovizionare completează gama de oferte. Clienții grupului sunt concerne renumite producătoare de articole protejate de mărci din toate branșele.  Întreprinderea familială înfiinţată în 1949 are peste 3.500 de angajaţi, în 22 de locaţii din Germania, Cehia, România, Polonia, Franţa şi Mexic şi înregistrează în 2018 o cifră de afaceri de 645 milioane Euro.

/ 2
  • Michael Weber (Director Corporate Strategy + Marketing), Holger Dunker (CFO), Mathias Schliep (CEO), Kornelius Thimm (COO)
  • Axia Best Managed Companies Award 2020
Se încarcă...