Ondulă F

f-shaft-fine-filigranat-formabil-saving-thimm.jpg

Lumea suferă din ce în ce mai mult din cauza deșeurilor din plastic. Mulți consumatori s-au săturat de ambalajele din plastic, cei implicați în comerț caută soluții alternative. Acestea există: Conform evaluărilor companiei pentru cercetarea de piață din domeniul ambalajelor în Germania, Austria și Elveția aproximativ o cincime din toate ambalajele din material plastic pot fi înlocuite cu carton ondulat. La ambalajele primare, de exemplu în industria alimentară, cartonul ondulat cu ondulă F poate înlocui plasticul, aluminiul și cartonul compact împreună cu un strat adecvat. Ondula de tip F este fină și foarte delicată. Are caracteristici similare cartonului compact netratat, însă la aceeași greutate de suprafață specifică prezintă o rezistență mai bună la torsiune. Consumatorul poate pune o folie din aluminiu cu ondulă F foodWave® | heatproof în cuptor, pentru a încălzi mâncarea. Ondula F este mai mult decât o simplă ondulă. Ea deschide noi piețe cu creștere rapidă pentru ambalaje primare sustenabile. În plus, aceasta poate fi utilizată și în combinație sub formă de ondulă FE, ca ambalaj de transport și de raft eficient.

Profitați de opțiunile unice de imprimare!

Tiparul digital are o calitate a imprimării de primă clasă, cu posibilități de design individuale, o prezentare eficientă a mărcii și un grad ridicat de recunoaștere. O întărire a loialității față de marcă prin abordarea personalizată a clienților este posibilă cu ajutorul tiparului digital. 
În plus, experiența de despachetare poate fi susținută de o abordare diferențiată a clienților declanșatoare de reacții pozitive. Utilizați imprimarea pe interior pentru ambalajele de transport cu ondulă F pentru un efect WOW și mai mare la clienții dvs. Comunicați prin intermediul acestei zone de design, cu sloganuri individuale și mereu diferite sau pentru campanii sezoniere. În era digitalizării, vă bazați pe abordarea emoțională a clientului. 
În același timp, aveți posibilitatea de a plasa linkuri invizibile integrate în imaginea tipărită, pe care le puteți utiliza la materiale video promoționale pentru marcă sau pentru promoții de Cross-Selling. În acest fel, puteți transmite clienților dvs. conținutul digital în mod rapid, ușor și simplu. Ambalajele inteligente cu o imagine tipărită digitală duc potențialul de comunicare la un nivel cu totul nou datorită opțiunilor de interacțiune dintre clienții dvs. și marca dvs..
Procedeul nostru de imprimare digitală este ideal pentru campaniile alternative, respectiv sezoniere sau serii limitate. La acțiunile promoționale cu serii limitate și imagini tipărite individuale, imprimarea digitală poate duce la creșterea exclusivității. În plus, pot fi realizate diverse designuri pentru produsele de serie și mai multă actualitate și promovare pentru a „reîmprospăta” experiența clienților dvs. din nou și din nou. Eficiența economică și flexibilitatea completă sunt și ele garantate la lansările de produse și produsele de testare.
 

Doriți să aflați mai multe despre utilizarea ondulei F?

THIMM Group

Optimizați-vă ambalajele și beneficiați de numeroasele avantaje oferite de ondula F. Contactați-ne fără ezitări!

THIMM Group
Telefon: +40 269 541 210

Avantajele pentru transport și logistică datorită ondulei F

Doriți să reduceți costurile de logistică? Atunci schimbați ambalajul cu ondulă E cu ondula F. Ondula F are o grosime a materialului de aprox. 1,1 mm. Astfel pe un palet pot fi stivuite mai multe decupaje. Pe un palet aveți cu până la 42% mai multe ambalaje, dar numărul de paleți se reduce cu 30%. Mai mult, la utilizarea ondulei F beneficiați de o utilizare cu 30% mai bună a capacității camionului și, prin urmare, în același timp reduceți și numărul de camioane. Comparativ cu ondula E, sunt necesare cu aprox. 30% mai puține locuri pentru paleți, dvs. făcând o economie de trei la fiecare zece spații de depozitare pentru paleți. Astfel, capacitatea dvs. de depozitare și costurile de depozitare se reduc. De asemenea, aveți mai puține acțiuni de manipulare și procesele dvs. de-a lungul lanțului de aprovizionare devin mai simple.

/ 3

 

Ambalaje cu ondulă F pentru utilizarea în domeniul comerțului electronic

Sectorul comerțului electronic este în plină expansiune și pentru acesta sunt necesare tot mai multe ambalaje. De multe ori ambalajele au încă mult aer, nu au un aspect atrăgător sau ocupă mult spațiu în depozit. Ondula EE este utilizată la multe cutii de transport. Dacă se combină ondula F cu ondula E pentru o ondulă EF sau FE, comparativ cu ondula EE în depozit se obține o economie de câte 10 paleți. Ondula FE protejează stratul exterior în timpul transportului, iar cu ondula F se obține un rezultat frumos de imprimare în stratul interior. Utilizați ondula F la ambalajele dvs. și expediați produsele în siguranță! Ambalajele pentru comerț electronic au o imprimare pe interior atractivă, unul dintre sistemele noastre de închidere de siguranță sau benzile SK transformând ambalajul dvs. într-o atracție la despachetare.
 

 

Ondula F la utilizarea de ambalaje alimentare 

Tot mai mulți consumatori sunt atenți la amprenta ecologică a ambalajului atunci când fac cumpărături. De aceea, consumatorii cumpără tot mai mult produse „fără conținut de mase plastice”. Tipul de carton ondulat cu ondulă F este adecvat și pentru ambalajele alimentare și poate fi utilizat în combinație cu foodWave® și foodWave® | heatproof. foodWave® este calitatea noastră de carton ondulat pentru contactul direct cu produsele alimentare, constând din fibre neprelucrate 100%. Datorită stratului special, foodWave® | heatproof este extrem de rezistent la căldură și este adecvat pentru utilizarea în cuptor sau în cuptorul cu microunde.
Datorită alternativelor noastre sustenabile, tăvile din aluminiu sau ambalajele din material plastic pot fi înlocuite cu produse ecologice datorită soluției dintr-un singur material realizată din carton ondulat 100%. De la produse de patiserie dulci, paste, produse congelate, carne, pește, fructe și legume și până la multe alte produse alimentare care pot fi ambalate în ambalajele noastre. Lăzi conice, tăvi din carton ondulat cu mânere și multe alte forme devin ambasadori ai mărcii pentru produsele dvs. alimentare.
 

Ambalaje alimentare pentru fructe și legume

 

Înlocuirea cartonului duplex cu utilizarea ondulei F pentru ambalaje primare 

La utilizarea ondulei F se obține un material de ambalare cu proprietăți similare cartonului duplex. În plus, aveți o stabilitate mai bună a materialului la aceeași greutate de suprafață specifică. 
Distribuția mai rară a ondulelor la ondula F asigură și o suprafață de imprimare mai uniformă, care, la alegerea optimă a materialelor, se apropie foarte mult de cartonul duplex. Astfel, aspectul brandingului dvs. poate fi mărit, indiferent de tehnologia de imprimare.       
     

 

Ștanțarea digitală oferă exclusivitate

Cu tehnologia noastră de ștanțare digitală cu laser, ambalajele dvs. devin un adevărat punct de atracție. Puteți utiliza simboluri, coduri, perforații, gravuri, motive ștanțate de filigran, fixări sau forme extravagante pentru a îmbunătăți designul ambalajului dvs. Ondula F permite cele mai fine ștanțări de filigran pentru ca ambalajul dvs. să se remarce prin comparație cu cel al concurenței. În același timp, puteți și să marcați ambalajul dvs. cu coduri pentru protecție împotriva falsurilor. Mașina taie și gravează foarte precis datorită tehnologiei laser. Ștanțarea digitală cu laser este adecvată atât pentru cantități mici dintr-o singură bucată, precum și pentru comenzi mai mari. Seriile mici, comenzile de probă și campaniile sezoniere nu sunt o problemă. Prin utilizarea acestei tehnologii digitale, creșteți vânzările produselor dvs.

 

 

Se încarcă...