THIMM ca angajator

candidatura-angajati-THIMM.jpg

Dacă și voi doriți să aveți succes împreună cu noi – Bine ați venit la THIMM!

Cu calificarea, dedicarea și motivația lor, angajații noștri determină sustenabilitatea și competitivitatea THIMM. De aceea, bunăstarea și satisfacția angajaților noștri sunt deosebit de importante pentru noi.
Ca o întreprindere familială cu o vechime de generații, preluăm integral responsabilitatea noastră antreprenorială.

Sarcini provocatoare, activitate orientată pe realizarea obiectivelor

În firma noastră vă așteaptă un mediu de lucru modern și o atmosferă plăcută de lucru. Vă oferim sarcini provocatoare cu multă libertate de decizie și apreciem asumarea responsabilităților și orientarea pe realizarea obiectivelor.

Salarii atractive și adecvate

THIMM garantează un salariu continuu, adecvat și atractiv pentru toți angajații. Salariul deosebit de atractiv este completat de primele individuale de performanță. În plus fată de retribuția financiară, Grupul THIMM oferă și alte beneficii sociale suplimentare.

Șanse personale prin formare continuă

Dezvoltarea durabilă și globală a potențialului profesional și personal al angajaților noștri este un element principal important pentru THIMM. Urmărim îndeaproape formarea angajaților astfel încât să oferim șanse reale de dezvoltare și promovare.

Timp de lucru flexibil

Toți angajații THIMM trebuie să se simtă bine în mediul lor de lucru. Faptul că am reușit acest lucru o demonstrează nivelul înalt al motivației angajaților noștri și ratele reduse de îmbolnăvire și de fluctuație. Pentru noi este important să încurajam un echilibru între viața profesională și cea privată. De aceea, noi încurajăm reglementările privind programul de lucru modern și flexibil în multe domenii - de fiecare dată acolo unde situația concretă o permite.

Managementul securității și sănătății pentru angajații noștri

Securitatea și sănătatea angajaților noștri este importantă pentru noi! În acest sens, protejarea sănătății și crearea unui mediu de lucru favorabil sănătății sunt elemente de bază.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.