THIMM ca angajator

candidatura-angajati-THIMM.jpg

Dacă și voi doriți să aveți succes împreună cu noi – Bine ați venit la THIMM!

Cu calificarea, orientarea spre succes și pasiune, angajații noștri determină sustenabilitatea și competitivitatea THIMM. De aceea, bunăstarea și satisfacția angajaților noștri sunt deosebit de importante pentru noi.
Ca o întreprindere familială cu o vechime de generații, preluăm integral responsabilitatea noastră antreprenorială.

Oamenii de la THIMM ("People") sunt ferm ancorați în declarația noastră de misiune alături de "Highpack". Ei sunt sufletul afacerii noastre de familie. Trăim diversitatea - atât pe plan intern, cât și extern. În calitate de întreprindere familială modernă, este firesc să nu dezavantajăm sau să favorizăm nicio persoană din cauza sexului, originii, limbii, originii sau credinței acesteia. Ne asigurăm că oamenii nu se simt discriminați, dezavantajați sau excluși în activitatea noastră de zi cu zi. 

Sarcini provocatoare, activitate orientată pe realizarea obiectivelor

În firma noastră vă așteaptă un mediu de lucru modern și o atmosferă plăcută de lucru. Vă oferim sarcini provocatoare cu multă libertate de decizie și apreciem asumarea responsabilităților și orientarea pe realizarea obiectivelor.

Salarii atractive și adecvate

THIMM garantează un salariu continuu, adecvat și atractiv pentru toți angajații. Salariul deosebit de atractiv este completat de primele individuale de performanță. În plus fată de retribuția financiară, Grupul THIMM oferă și alte beneficii sociale suplimentare.

Soluții personalizate pentru dezvoltare și calificare

Dezvoltarea sustenabilă și deplină a cunoștințelor de specialitate și a potențialului angajaților noștri este un element foarte important pentru firma THIMM. Având numeroase variante de calificare noi ne asigurăm că angajații noștri au întotdeauna nivelul corespunzător de cunoștințe iar potențialul lor este valorificat la maxim. Un punct important îl reprezintă seminariile de specialitate, sesiunile de training privind metodele utilizate, evenimentele pentru dezvoltarea competențelor personale și sociale. Metodele de dezvoltare sunt personalizate în funcție de abilitățile și aptitudinile fiecărui angajat. Fiecare angajat are posibilitatea de a contribui în mod activ la dezvoltarea proprie în cadrul firmei THIMM.

Timp de lucru flexibil

Toți angajații THIMM trebuie să se simtă bine în mediul lor de lucru. Faptul că am reușit acest lucru o demonstrează nivelul înalt al motivației angajaților noștri și ratele reduse de îmbolnăvire și de fluctuație. Pentru noi este important să încurajam un echilibru între viața profesională și cea privată. De aceea, noi încurajăm reglementările privind programul de lucru modern și flexibil în multe domenii - de fiecare dată acolo unde situația concretă o permite.

Managementul securității și sănătății pentru angajații noștri

Securitatea și sănătatea angajaților noștri este importantă pentru noi! În acest sens, protejarea sănătății și crearea unui mediu de lucru favorabil sănătății sunt elemente de bază.

Se încarcă...