Despre THIMM

candidatura-angajati-THIMM.jpg

Iată de ce THIMM:

Cultura deschisă a companiei

La noi se simte spiritul unei afaceri moderne de familie prin abordarea ierarhică informală, respectul reciproc și spiritul de inițiativă. Împreună ajungem la succes, în timp ce ne dezvoltăm permanent. Avem în vedere obiectivul nostru: să le oferim clienților cea mai bună soluție posibilă.

Spațiu pentru dezvoltare personală

Ne bazăm pe un concept de Onboarding extins, instruire practică și perfecționare individuală continuă. Persoanele independente și responsabile vor găsi multe oportunități de dezvoltare la firma THIMM.

Condiții de muncă atractive

Industria ambalajelor este un domeniu orientat spre viitor. THIMM oferă locuri de muncă moderne, investind în cele mai noi tehnologii cu un grad tot mai mare de automatizare a producției. Apreciem efortul tuturor în activitatea de zi cu zi și asta contribuie la o bună atmosferă de lucru.

Bineînțeles, sustenabil

În calitatea noastră de producător de soluții de ambalare sustenabile, utilizarea eficientă a resurselor este ceva de la sine înțeles pentru noi. Ne concentrăm pe materii prime regenerabile și soluții reciclabile. Astfel, aducem o contribuție importantă pentru o lume mai sustenabilă.

 

 

 

 

Se încarcă...