Informații actuale despre COVID-19 (Coronavirus)

corona-liefersicherheit-THIMM.jpg

Condiționați de pandemia de coronavirus, aprovizionarea cu alimente a populației a devenit foarte importantă. De aceea, producătorii de ambalaje precum firma THIMM joacă un rol decisiv în lanțul de aprovizionare cu alimente sau produse farmaceutice și tehnico-medicale.

Toți furnizorii noștri de hârtie produc momentan fără limitări. Conform stării actuale aprovizionarea cu toate materiile prime necesare pentru derularea operațiunilor este asigurată pentru perioada următoare. De aceea suntem în strânsă legătură cu furnizorii noștri în cadrul programului de managementul riscului. În cadrul firmei THIMM, în acest moment, nu așteptăm niciun efect negativ asupra unității noastre de producție, datorită planificării stocurilor viitoare.

Siguranța livrărilor în cadrul firmei THIMM

Grație planificării este posibil ca firma THIMM să reacționeze în mod flexibil la vârfurile de cerere și să extindă capacitățile de producție în caz de nevoie până la limita maximă de utilizare. Au fost adoptate măsuri pentru mutarea producției în filialele firmei THIMM, pentru a garanta, în plus, siguranța livrărilor de ambalaje. Estimăm, luând în considerare situația actuală, că asigurarea aprovizionării de produse alimentare ambalate către clienții noștri să rămână la același nivel și în viitor.

Suntem întotdeauna aici pentru dumneavoastră!

Întâlnirile sunt posibile în acest moment doar limitat -  însă aceasta nu este o problemă! Angajații noștri sunt întotdeauna aici pentru dvs. și vă pot oferi sfaturi și consultanță video pe skype, telefon sau în scris. Putem găsi cu siguranță o soluție individuală pentru necesitățile dvs. Puteți adresa întrebări și cereri, ca de obicei, către persoana dvs. de contact din Grupul THIMM. Alternativ puteți folosi formularul nostru online.

Măsuri de prevenție în cadrul firmei THIMM

În societatea de familie THIMM sănătatea angajaților, clienților și a partenerilor noștri de afaceri are prioritate. De aceea au fost implementate deja din luna februarie măsuri preventive împotriva coronavirusului în toate cele de locații ale firmei THIMM, cu respectarea recomandărilor oficiale. Activitatea de la distanță, lucrul în schimburi sau distanțarea socială contribuie la reducerea contactelor directe în cadrul firmei THIMM și la respectarea distanțelor minime regulamentare. În plus, în toate cele de locații sunt aplicate în acest moment norme cuprinzătoare de igienă. Toate măsurile de prevenire sunt reevaluate constant datorită evoluției dinamice a coronavirusului iar în caz de nevoie o să fie intensificate.

Mathias Schliep, CEO

„Aceste vremuri și contextul actual reprezintă o mare provocare pentru noi. Trebuie să luăm decizii rapide în fiecare zi, pentru a proteja sănătatea angajaților noștri, pentru a îndeplini cerințele clienților noștri și pentru ca firma THIMM să iasă cu succes din această perioadă de pandemie.
Fiind o afacere de familie suntem foarte bine poziționați și gândim pe termen lung. Avem angajați extraordinari, loiali și ne simțim obligați față de aceștia. Angajamentul dvs. de a face toate eforturile și de a asigura producția de ambalaje cu măsuri preventive de protecție este extraordinar. În special în perioade de criză solidaritatea este esențială. În cadrul firmei THIMM depunem toți eforturi solidare și astfel putem acționa mai eficient pentru viitor. În plus, urmează să facem și în 2021 multe investiții importante și astfel vom asigura o dezvoltare sustenabilă a firmei noastre.
Dvs. - în calitate de clienți - sunteți foarte importanți pentru noi în orice demers al nostru. Mizăm pe legături de durată, pe care le putem reactiva cu ajutorul capacității noastre inovatoare. Prioritatea noastră în momentul de față este respectarea serviciilor agreate contractual cu dvs.
Același lucru este valabil și pentru furnizorii noștri, cu care colaborăm în parteneriat și în mod strategic.
Toate acestea formează o bază prolifică pentru creșterea noastră sustenabilă și după ce se va încheia perioada de pandemie.  În acest sens privim împreună cu dvs. cu multă încredere spre viitor. Vă rugăm aveți grijă de dvs. și de sănătatea dvs!“

Se încarcă...