Strategie & Viziune

Strategie-Visiune-THIMM-Group-intrare-THIMM.jpg

Oamenii sunt cei care dau viaţă firmei Highpack, lor le datorează THIMM valorile sale: inovaţie, flexibilitate, siguranţă şi creştere. Aceste valori sunt o promisiune făcută clienţilor şi partenerilor noştri. Respectând această promisiune, noi devenim ceea ce suntem: O firmă de familie independentă, care transformă motivaţia şi forţa creatoare a angajaţilor săi în soluţii care corespund revendicării noastre la supremaţie.

Viziune

Highpack

"La THIMM, Highpack este simbolul soluţiilor inovatoare de ambalare, pe baza tehnologiilor avansate de producţie, construcţie şi informaţie."

Acest proces dinamic necesită un spectru holistic de competenţe şi componente care se combină în funcţie de sarcini: Pentru a permite soluţii funcţionale la costuri conforme; pentru a facilita drumul spre o logistică eficientă; pentru a putea proteja şi prezenta în mod optim produsele; şi pentru a garanta o calitate constantă, măsurabilă...

Oamenii

"Oamenii sunt sufletul companiei noastre. Angajaţii THIMM sunt persoane responsabile, cu darul de a se entuziasma la ce e nou, şi fac parte dintr-o mare familie creativă."

Acesta este un teren fertil pentru deschidere, spirit comunitar şi contactul subtil cu materiale, tehnici şi concepte inteligente; dar şi pentru ambiţia noastră, înţelegerea profesională a nevoilor clienţilor noştri şi a soluţiilor individuale. Suntem pasionaţi la Highpacker.

Valori

Inovaţie

"Ceea ce dorim să spunem este că inovaţia implică inventivitate şi dorinţa de a crea ceva nou, ceva mai bun. Baza esenţială este abilitatea de a învăţa - o înţelegere constant reînnoită a ideilor şi nevoilor clienţilor noştri."

Flexibilitate

"Flexibilitatea ia naştere pentru noi din independenţă şi abilitatea de a ne adapta în mod inteligent la nevoile în continuă schimbare. Aceasta ne oferă rapiditate. În final, clienţii noştri se aşteaptă la soluţii individuale oferite în timp util, indiferent de dimensiunea comenzii."

Siguranţă

"Considerăm că siguranţa are la bază certitudini. Pentru clienţii noştri, aceasta înseamnă: calitate constantă şi măsurabilă a materialelor şi de procesare, loialitate a livrărilor, rapoarte preţ/performanţă clare şi competenţă evidentă a filialei. Este vorba de a dobândi încredere prin seriozitate astfel încât să construim un parteneriat prolific."

Creştere

"Pentru noi, creşterea este în mare parte un proces de formare, de la calitatea instruirii până la dezvoltarea de noi pieţe. Compania noastră, în calitate de lider, trebuie să se dezvolte odată cu piaţa şi să realizeze integrarea în reţea a filialelor la fel ca şi pentru spectrul de performanţă de care clienţii profită în mod decisiv."

Se încarcă...