THIMM pack'n'display

THIMM pack'n'display este noua marcă care vă oferă cea mai bună soluție pentru ambalarea și prezentarea de produse. Având ambalaje la dimensiuni personalizate și concepte de afișare pe bază de carton ondulat , precum șicea mai modernă tehnologie de imprimare digitală, dezvoltăm cea mai bună soluție pentru produsele dumneavoastră și creăm o identitate a mărcii într-un mod original și orientată spre viitor. THIMM este partenerul dumneavoastră de încredere, de la faza de consultanță și dezvoltare, până la faza de producție și posibilă confecționare.

Cea mai bună soluție pentru ambalarea și prezentarea de produse. Toate acestea vă sunt oferite de THIMM pack'n'display.
Având la bază conceptul FREE TO BE YOUR BEST, ne luăm libertatea de a crea acele lucruri de care clienții noștri au nevoie. Pentru că libertatea permite flexibilitate și creștere, dar și succes și viitor. Având experți profesioniști și competenți, THIMM pack’n’display oferă clienților noștri mai mult potențial, mai multă simplitate și mai mult confort. Vă puteți bucura de un partener care este alături de dumneavoastră de la faza de idee, până la punerea în practică a unui concept unitar de ambalate și de prezentare. De la ambalaje funcționale pentru comerțul online și ambalaje ideale pentru prezentări până la prezentări corespunzătoare de produse și ambalaje de alimente, precum și soluții individuale de prezentare și elemente de decorațiuni de înaltă calitate. Alături de dumneavoastră, THIMM pack’n‘display dezvoltă cea mai bună soluție pentru produsele dumneavoastră. Datorită expertizei noastre în branșă, cunoaștem cerințele în materie de ambalaje și de prezentare impuse și putem combina în mod ideal conceptele de diferențiere și de eficiență. Astfel se creează concepte personalizate „Made by THIMM”.

THIMM pack'n'display: Cea mai bună soluție pentru ambalarea produselor.

În calitate de furnizor unitar de soluții, noi ne reunim competențele de-a lungul întregului lanț valoric. Dispunând de competență în consiliere și în dezvoltare, precum și de procese de producție și de imprimare de lungă durată, THIMM pack'n'display pune la dispoziția clienților ambalaje eficiente și personalizate.

De la ambalaje speciale pentru punctele de vânzare, ambalaje de înaltă calitate, ambalaje pentru protecție pe timpul transportului până la ambalaje speciale pentru comerțul online: consolidați identitatea mărcii dumneavoastră și bucurați-vă de ambalaje inovatoare, care vă îmbunătățesc procesele de ambalare.

Cartonul ondulat a ajuns să nu mai fie folosit numai pe post de ambalaj, ci a ajuns un produs în sine. De exemplu, prin kiturile de construcție THIMM pack'n'display Nintendo din carton ondulat, am reușit să ilustrăm elementele interactive de joc ale consolei Nintendo Switch. Și compania franceză SAS Lucy a făcut un produs din carton ondulat: amplificatorul „Amplilib”.

Cu o capacitate de inovare deosebită, THIMM pack'n'display demonstrează că în spatele cartonului ondulat se află mai mult decât hârtie. Și anume un material cu ajutorul căruia se poate obține un ambalaj sigur, care protejează complet, care vinde și care entuziasmează.

THIMM pack'n'display: Cea mai bună soluție pentru prezentarea produselor.

Consultanță individuală, dezvoltare excepțională și designul atractiv sunt elemente de bază pentru conceptele de prezentare și pentru elementele de decorațiuni. În calitate de lider în dezvoltarea de soluții de prezentare, THIMM pack'n'display cunoaște cerințele de pe piață și vă conduce mesajul mărcii și al produsului până în punctul de vânzare.

Pentru a diferenția soluțiile dumneavoastră de sistemele clasice de prezentare și pentru a spori profitul, sistemele dumneavoastră de prezentare și elementele de decorațiuni trebuie să devină un instrument esențial de marketing în promovarea produselor. Scopul este de a oferi clientului o experiență variată, care îl influențează în mod pozitiv în decizia de cumpărare, care oferă valoare adăugată și care încurajează achizițiile.

În majoritatea situațiilor, deciziile de cumpărare se iau spontan la punctul de vânzare. Utilizând în mod țintit soluțiile de prezentare ale produselor, de la sisteme de prezentare cu polițe, pentru tejghea în zona caselor, coloane publicitare, precum și elemente de decorațiune pentru tavan sau ferestre, THIMM pack'n'display este partenerul dumneavoastră în stimularea vânzărilor.

Soluțiile variate oferite de THIMM pack'n'display demonstrează modul în care ambalajul și sistemele de prezentare se completează reciproc. Alături de clientul Unilever, THIMM pack'n'display a creat pentru marca Sanella un concept unitar de ambalaje și de prezentare compus dintr-un sistem de prezentare cu rafturi pentru produse pentru copt. În acest caz, elementele de prezentare și ambalajele merg mână în mână. Codurile de date integrate în imagini fac legătura dintre ambalaje și sistemele de prezentare cu lumea digitală, permițând o interacțiune interesantă între client și produse și marcă. Codurile de date sunt elemente invizibile în imaginea tipărită. Astfel se creează o nouă experiență emoțională de cumpărare.

One way. One technology. Thousand emotions.

Sistemele de prezentare și ambalajele oferă o valoare adăugată și mai mare dacă reușesc să convingă printr-un print de înaltă calitate. Indiferent dacă vorbim despre print digital, flexo sau offset, la THIMM pack'n'display vă bucurați de procesul de imprimare de care are nevoie ambalajul și sistemul dumneavoastră de prezentare, cu scopul de a oferi stimulentul ideal pentru client.

Prin intermediul celei mai moderne tehnologii de imprimare oferim ambalajelor și sistemelor de prezentare o nouă strălucire, precum și un mesaj individualizat. În acest scop, flexibilitatea reprezintă unul dintre cei mai importanți factori de succes în cazul imprimării digitale de la THIMM pack'n'display. Cele mai variate modele pot fi imprimate la calitate offset și folosind o gamă infinită de culori.

Printul digital este ideal pentru segmentele de piață de sezon și pentru ofertele speciale. În aceste situații, flexibilitatea și rapiditatea se află în legătură directă cu ideea de personalizare și cu o calitate deosebită a culorilor. Convingeți-vă singuri!

 

THIMM pack'n'display este alături de dumneavoastră în întreaga Europă, iar la cele opt sedii din Germania, România și Cehia vi se oferă toate informațiile necesare cu privire la ambalaje și la sistemele de prezentare. Investim constant în procesele noastre, pentru a vă putea oferi cea mai bună soluție alături de cele mai moderne procese IT și de producție.

Din acest motiv, THIMM pack'n'display vă ajută să ieșiți în evidență, creând o marcă de încredere cu eficiență optimă, prin intermediul unor servicii de consultanță unitare, personalizate. În THIMM veți găsi un partener cu experiență îndelungată în branșă, care dispune de toate cunoștințele necesare pentru ambalarea, transportarea și prezentarea de produse.

V-am trezit interesul? Reprezentanții noștri sunt aici pentru dumneavoastră.

Se încarcă...