THIMM Packaging

Vă oferim soluţii de ambalare personalizate şi soluţii individuale pentru lanţul dvs. valoric relevant pentru ambalaje. Vă oferim cu plăcere consultanţă extinsă şi vă însoţim în întreaga Europă. Noi furnizăm soluţii integrale, care sunt perfect adaptate cerinţelor dvs.: de la idee până la produsul final, de la ambalajele funcţionale pentru transport, prin ambalajele gata de vânzare şi eficiente promoţional şi până la conceptele de distribuţie adaptate nevoilor.

Experimentaţi competenţa

Cu competenţa noastră în consiliere şi proiectare, combinată cu o mare forţă inovatoare, dezvoltăm şi producem pentru dvs. soluţii eficiente şi sustenabile. De la ambalajul protector pentru transport, prin ambalajele gata de vânzare pentru PDV, şi până la ambalaje pentru vânzare cu imprimare de înaltă calitate: profitaţi de soluţiile personalizate, care vă optimizează procesele de ambalare şi vă consolidează apariţia pe piaţă.

Indiferent că este vorba de firme mijlocii sau concerne globale, noi oferim expertiză adaptată nevoilor şi suntem acolo unde aveţi nevoie de noi. De asta au grijă angajaţii noştri din cele opt locaţii din Germania, Polonia, Cehia şi România, precum şi investiţiile continue în cele mai moderne procese IT şi de producţie.

Soluţii de ambalare cu valoare adăugată

Soluţii de ambalare cu valoare adăugatăSoluţiile noastre de ambalare reprezintă întreaga gamă de construcţii conform catalogului FEFCO: de la cutii pliabile până la ambalaje ştanţate, precum şi soluţii speciale creative, pentru procese de ambalare manuale până la cele complet automate -  împreună cu dvs. şi pentru dvs. dezvoltăm exact soluţia de care aveţi nevoie.

Datorită expertizei noastre din branşă, noi cunoaştem cerinţele existente de-a lungul lanţului de servicii relevant pentru ambalaje, pentru a conecta în mod optim diferenţierea şi eficienţa. Astfel iau naştere ambalajele pentru raft gata de vânzare, ambalaje atractive pentru vânzare sau afişaj, precum şi ambalajele pentru transport optimizate pentru producţie şi logistică „Made by THIMM“.

Managementul calităţii THIMM

Cu sistemul THIMM de management al calităţii stabilim standarde: sistemul nostru de management al producţiei, mediului şi igienei respectă standardele internaţionale şi reprezintă calitatea convingătoare şi siguranţa testată. Noi asigurăm constant înalta calitate a produselor şi proceselor la toate locaţiile THIMM Verpackung, printr-un management integrat şi sistematic al calităţii şi prin cele mai moderne procese de producţie şi mentenanţă, cum sunt Lean Management şi Total Productive Maintenance.

"În lanţul de servicii, ambalajele sunt, în general, facilitatori fără de care o distribuţie efectivă şi eficientă a mărfii ar fi cu greu posibilă. Ele asigură o logistică fluidă a produselor, o protecţie adecvată a produselor, sunt suporturi de date şi ambasadori ai mărcilor. Ambalajele influenţează preferinţele şi comportamentul de cumpărături al utilizatorilor. Aceste aporturi de valoare ale ambalajului în întregul proces sunt adesea subestimate."

Mathias Schliep
CEO THIMM GROUP

Management logistic în întreaga Europă

Suntem activi pentru dvs. în întreaga Europă! Consultanţii noştri de vânzări au grijă de clienţii noştri dintr-un total de 18 ţări şi, împreună cu distribuitorii noştri internaţionali, noi realizăm soluţii complete de producţie şi furnizare în întreaga Europă. Datorită planificării la nivel central a producţiei şi a serviciilor de logistică adaptate cerinţelor, ca de exemplu sistemul nostru Supplier Management Inventory (SMI) cu schimb de date electronic (SDE), noi le oferim clienţilor o înaltă siguranţă de aprovizionare şi flexibilitate a livrării.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.