THIMM Packaging Systems

THIMM Packaging Systems este specialist pentru sisteme de ambalare în domeniul bunurilor industriale. Respectând normele și cerințele sporite de calitate, și cerințele procedurale noi, realizăm sisteme de ambalare unitare pentru produsele dvs, în funcție de costuri, necesități  și durata disponibilă, precum și independent de materiale.

Conform principiului "Cea mai bună soluție de ambalare pentru produsele dvs" THIMM Packaging Systems dezvoltă, prin intermediul întregului lanț logistic, sisteme eficiente și individuale de ambalare din diverse materiale. Cu ajutorul cunoștințelor de specialitate le oferim clienților noștri mai multe competențe pe tema ambalaje și transportul mărfurilor. În funcție de lanțul dvs. logistic, de transportul dvs. de mărfuri și caracteristicile specifice ale produselor dvs., vă oferim consultanță de la idee până la implementarea unui sistem unitar de ambalare. De la ambalaje universale din carton ondulat și ambalaje refolosibile din polipropilenă expandată (EPP), cu economie de resurse, până la multimateriale eficiente în combinație cu capitonări din PU, PE și spume din polipropilenă și până la ambalaje valoroase pentru diverse sisteme: Vă oferim valoare adăugată pentru ambalajele dvs.!

"Este important să îmbrățișăm întotdeauna schimbarea, însă păstrând în același timp valorile proprii. În acest context dinamic, șansele pentru un succes pe termen lung constau în entuziasmul pentru nou și în dobândirea de noi cunoștințe pentru schimbările care se impun,- păstrând în același timp propriile valori. Nimic nu este mai eficient decât o idee la momentul potrivit."

Jürgen Düvel
administrator, THIMM Packaging Systems

Transportul și expedierea celor mai diverse bunuri, precum și a produselor industriale, se face cu ajutorul ambalajelor. THIMM Packaging Systems este specializată pe producția de sisteme rezistente de ambalare, folosibile în cele mai variate domenii.

Ambalajele din industria auto îndeplinesc cele mai înalte așteptări. De la componente mici și diverse până la piese mari, inovatoare și motoare masive. Vă oferim ambalaje industriale pentru orice domeniu din industria auto - și furnizăm cu plăcere consultanță privind dezvoltarea sistemelor de ambalare adecvate pentru produsele dvs. Ambalajele standardizate pentru industrie, precum cutiile pentru piese mici și mari din carton ondulat precum și EPP le puteți găsi în oferta noastră pentru ambalaje.

Pe lângă protecția produselor respectarea cerințelor stabilite pentru ambalaje în anumite domenii este esențială. În special în domeniul bunurilor periculoase este necesară o expertiză semnificativă privind știința ambalajelor. Și în domeniul electronicii trebuie respectate anumite cerințe speciale, de exemplu utilizarea de spume antistatice sau carton ondulat conductor. Cu ajutorul THIMM Conductive® noi concepem ambalaje ESD din carton ondulat și le putem dota pe acestea, la nevoie, cu alte materiale ESD precum spume sau folii. În plus, putem produce cu ajutorul automatelor proprii pentru spumă turnată paleți de transport conductori și alte sistem de ambalare din EPP.

În domeniul medicină & farmacie este nevoie de utilizarea anumitor materiale de ambalare adecvate pentru produsele dvs. de calitate. Pentru a garanta protecția optimă a produselor, verificăm sistemele dezvoltate pentru ambalare într-un laborator propriu sau într-un laborator extern de testare. În special pentru microscoapele sensibile, aparatele precise de măsurare sau aparatele sensibile, alegem materiale de ambalare adecvate pentru sistemele dvs. de ambalare. Calculăm cu plăcere și soluții de capitonare sau producem sisteme medicale de ambalare în condiții de cameră cu atmosferă controlată.

 

Materiale diverse pentru ambalare

Noi planificăm, producem, procurăm și procesăm materiale, care implică sistemele dvs. de ambalare: de la carton ondulat, lemn, celuloză turnată și turnare prin injecție a hârtiei prin intermediul EPP și al diferitelor spume. Împreună cu dvs. analizăm cerințele pentru ambalaje și alegem materiale adecvate de ambalare, conform cu cerințele produselor dvs. În afară de ambalajele noastre din carton ondulat, în regim de unică folosință, noi producem și sisteme de ambalare rezistente din polipropilenă expandată (EPP) pentru utilizare repetată. În plus, suntem foarte bine informați atunci când selectăm materialele noastre pentru ambalare și vă stăm alături ca partener de încredere și atunci când ne confruntăm cu diverse provocări.

 

Noi suntem partenerul dvs

 

La dezvoltarea și realizarea sistemelor de ambalare nu luăm în considerare doar cerințele specifice ale produselor, ci și procesele logistice și fluxurile comerciale. În legătură cu realizarea unui sistem de ambalare, este important pentru noi să cunoaștem condițiile și posibilitățile logistice, cum pot fi reprezentate mai bine procesele, împreună cu sistemul de ambalare și logistica dvs. Cum putem sprijini lanțul dvs. valoric, transportul de marfă și logistica dvs. cu ajutorul sistemului de ambalare dezvoltat?

Cu ambalaje confecționate putem să vă scutim de mult timp consumat. Experții noștri în ambalaje fabrică sisteme de ambalare produse chiar în locațiile THIMM, așa încât puteți umple și utiliza direct la sosire ambalajele respective. Nu aveți o suprafață suficientă pentru ambalarea mărfurilor dvs., atunci noi preluăm cu plăcere acest rol. Cu ajutorul capacității individuale de ambalare vă scutim de mult timp consumat și ne ocupăm de toate procedurile: de la etapa de producție până la umplerea ambalajelor dvs. Trebuie să ne povestiți despre provocările dvs. și noi putem concepe un sistem de ambalare cu ajutorul unei soluții logistice adecvate pentru scopul dvs!

Se încarcă...