THIMM Packaging Systems

Dezvoltarea unui concept complex de ambalare, luând în considerare cerinţele speciale privind calitatea şi procesele, precum şi implementarea acestora în funcţie de necesităţi, de durata disponibilă şi de bugetul disponibil, reprezintă modul în care înţelegem să oferim o soluție completă pentru ambalaje. De aceea dorim să fim partenerul dvs. în toate proiectele interesante privind ambalajele. Dezvoltăm soluţii complete pentru ambalaje şi logistică, menite să protejeze în mod optim produsul şi să vă eficientizeze procesele. Competenţele noastre menite să aducă plus-valoare produselor dvs.!

"Şansele unui succes de durată rezidă, printre altele, într-o abordare diferită a propriilor tradiţii, în afişarea cu mândrie a propriilor valori deosebite şi în dezvoltarea unor noi soluţii pentru procese necesare de adaptare, pe baza celor care s-au impus deja în domeniu. Căci nimic nu este mai trecător decât succesele din trecut."

Jürgen Düvel
Conducerea firmei, THIMM Packaging Systems

Materiale la alegere.

Noi proiectăm, achiziţionăm şi prelucrăm exact materialele de care aveţi nevoie: de la carton ondulat la lemn, celuloză turnată sau plastic. Împreună cu oferta pentru umplutură din mase plastice spongioase, cu ambalajele ESD, precum şi cu soluţiile de protecţie anticorozivă, putem realiza cea mai bună combinaţie posibilă de materiale pentru produsele dvs. Căutăm în permanenţă parteneri noi pentru obţinerea unor noi soluţii şi combinaţii de materiale.

Competenţe de dezvoltare specifice acestui domeniu

Noi întocmim un concept optim de ambalare, menit să protejeze şi să transporte produsele dvs. Know-how-ul nostru în domeniul ambalării de la serviciile de dezvoltare până la optimizarea continuă a ambalajelor. Indiferent dacă este vorba despre componente fine, piese electronice sensibile, piese grele turnate sau din plastic - vă putem oferi soluţia optimă de ambalare!
Specialiştii noştri dispun de o vastă experienţă în domeniu şi, într-o strânsă colaborare cu dvs., vor proiecta "virtual" un sistem de ambalare care va lua în considerare toate elementele de influenţă relevante pentru ambalaj. Putem dezvolta astfel din timp şi într-un mod eficient soluţii adaptate întregului lanţ valoric.

Ambalare şi logistică unitare dintr-o singură sursă

Pe drumul spre obiectiv produsul dvs. vă solicită cel mai mult: Noi dezvoltăm soluţii complete de ambalare și logistică, care protejează produsul în mod optim şi permit obţinerea unor procese eficiente de-a lungul întregii căi de distribuţie. În numele dvs., putem oferi anumite servicii speciale de distribuţie şi ambalare, printre care se numără serviciul de ambalare, managementul achiziţiei, precum şi confecţionarea şi livrarea tuturor componentelor relevante către dvs. sau către clienţii dvs.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.