THIMM Display

Soluţiile noastre sofisticate de afișaj şi de decorare pentru zona de prezentare a mărfurilor şi zona de reclamă sunt adaptate perfect necesităţilor dvs. individuale. În calitate de partener cu experienţă, vă ajutăm cu o gamă completă profesionistă - începând de la concept şi realizarea designului, până la producţie şi la expedierea ulterioară în timp util.

Competenţă la punctul de vânzare

Fiind unul dintre cei mai importanţi producători de instrumente de afișaj pentru promovarea vânzărilor, cunoaştem cerinţele pieţei şi ştim ceea ce este important: succesul la punctul de vânzare. Punem această competenţă în serviciul dvs. - printr-o consultanţă completă, care include creativitatea noastră extraordinară, structuri personalizate, soluţii standard, precum şi prin servicii extensive de service şi de vânzări în Germania şi în Europa. Sistemele de afișaj transmit mesajul mărcii dvs. la punctul de vânzare, trezesc interesul, fiind astfel vânzători entuziaști care declanşează decizii spontane de cumpărare în favoarea dvs.

Indiferent dacă este vorba despre sisteme de afișaj individuale sau modulare, despre decoraţiuni sau elemente de vitrină - factorii decisivi ai succesului sunt întotdeauna o structură simplă, siguranţa, stabilitatea, precum şi un nivel ridicat de calitate şi de valoare până la finalul activităţii de vânzări.

 

 

Gândim inovator. Soluţionăm responsabil. Implementăm în siguranţă.

Văzul, mirosul, auzul, percepţia senzorială - prin utilizarea unor efecte auditive, luminoase şi olfactive creştem valoarea prezenţei dvs. pe piaţă şi oferim clienţilor o adevărată experienţă senzorială. Suplimentar, elemente interactive, cum ar fi utilizarea de coduri QR, interconectează lumea reală cu cea digitală şi asigură dorințe suplimentare de achiziţie.

Pe lângă posibilitatea de selecţie dintre numeroase variante de înnobilare, putem creşte impactul dvs. pe piaţă prin combinarea diferitelor materiale. Totul, conform ideilor, dorinţelor şi exigenţelor dvs.
Suplimentar, vă puteţi baza pe competenţa noastră în pregătirea tiparului, pe un management perfect al culorilor în domeniul tipărire offset, flexo și digitală precum şi pe livrarea la timp într-un ambalaj optimizat pentru transport.

Cerinţele noastre referitoare la calitate

Aşteptările dvs. se îndreaptă către o calitate ridicată a produsului - noi putem răspunde acestor cerinţe.

Sistemul nostru fiabil de management al calităţii (ISO 9001:2008) documentează, verifică, asigură şi optimizează continuu procesele interne, asigurând astfel calitatea produselor oferite.
Suplimentar, începând cu 13 aprilie 2012 suntem certificaţi oficial FSC®. Acest certificat atestă faptul că societatea a implementat un proces - începând de la dezvoltare, trecând peste realizarea grafică şi până la fabricarea de soluţii de afișaj şi de ambalare din carton ondulat şi carton cu imprimare digitală, offset şi flexo - care corespunde cerinţelor ridicate ale FSC® cu privire la o economie forestieră sustenabilă.

"Piaţa instrumentelor de afișaj se află în schimbare, iar multe dintre modificări sunt foarte interesante şi atractive pentru noi. Clienţii se gândesc să achiziţioneze mai degrabă instrumente de afișaj pentru piaţa europeană, decât pentru piaţa naţională. Poate ar trebui să fie standardizate sau individualizate sau poate chiar în ambele feluri. Sau poate doriţi să organizaţi singuri achiziţia instrumentelor de afișaj. Competenţa noastră rezidă tocmai în aceste detalii, prin care putem oferi o plus-valoare semnificativă. Trebuie doar să discutăm despre aceste lucruri, pentru a putea ajunge apoi la soluţiile adecvate."

Daniel Scheepstra
Conducerea firmei, THIMM Display

Gamă de servicii în creştere

Experţii noştri vă oferă asistenţă şi ajutor la proiectarea şi implementarea unor prezentări şi puneri în scenă de efect. În acest context putem apela oricând la vastul know-how al concernului THIMM. Astfel vă puteţi bucura şi dvs. de experienţa noastră detaliată în cadrul procesului de producţie şi de o flexibilitate şi o rapiditate deosebite, în special în condiţiile unor schimbări a cerinţelor pe termen scurt.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.