Christiansen Print

Soluţiile exigente de ambalare şi afișaj din carton ondulat sunt un element esenţial în ceea ce priveşte atractivitatea şi fidelizarea clienţilor. Individualizare maximă, formate şi dimensiuni diferite, în condiţiile celor mai scurţi timpi de reacţie şi celui mai ridicat nivel calitativ pentru implementare – acestea sunt criteriile de referinţă.

Soluţii preprint pentru cele mai ridicate exigenţe

În domeniul nostru de afaceri Christiansen Print suntem vârful de lance pe piaţa europeană de preprint pentru ambalaje tipărite de înaltă calitate din carton ondulat. Industria prelucrătoare de carton ondulat, precum şi producători renumiţi de mărci, cu activitate pe plan mondial oferă o combinaţie tehnologică evoluată incomparabilă între CI, belt șitipar digital.
Astfel aveţi la dispoziţie mai multe opţiuni ca niciodată pentru a genera valoare în cadrul proiectelor dvs. preprint. O multitudine de soluţii şi servicii preprint în ceea ce priveşte flexibilitatea, eficienţa costurilor, viteza de prelucrare, siguranţa cantităţilor şi livrărilor.

Trei locaţii - trei tehnologii preprint

Cele trei locaţii Christiansen Print din Europa Centrală se îmbină cu diversitatea şi cu avantajele a trei tehnologii diferite şi inovatoare de preprint. În Ilsenburg/Harz producem paralel pe două dintre cele mai mari şi mai moderne maşini flexografice cu cilindru central din lume, precum şi pe cea mai mare imprimantă digitală Multi-Lane din lume pentru ambalaje din carton ondulat, PageWide T1100S, furnizată de HP.
În celelalte două locaţii lucrăm cu cea mai modernă tehnologie de tipar de tip belt, care permite realizarea unor proiecte de dimensiuni ieşite din comun, cu o lungime de imprimare de până la 4.500 mm: Northeim în Niedersachsen şi Garancières-en-Beauce de lângă Paris. Capacitatea comună de tipărire a celor trei fabrici este de 450 milioane m² pe an. Cu peste 200 de angajaţi foarte motivaţi - specialişti cu experienţă în preprint - avem posibilitatea de a reuni experienţa mai multor decenii cu avantajele tehnologiei moderne. În acest fel putem crea mai mult decât suma calităţilor individuale: şi anume, sinergii şi servicii unice pe piaţa ambalajelor - pe întreg mapamondul.

Tipar digital de noi dimensiuni

Tipar digital de noi dimensiuniCea mai mare maşină de imprimat cu role din lume, PageWide T1100S, oferită de HP, deschide noi dimensiuniîn domeniul tiparului digital. Darea ei în exploatare în fabrica noastră din Ilsenburg în primăvara anului 2017 lărgeşte din nou gama de servicii şi competenţe de tipar ale concernului THIMM. Indiferent dacă este vorba de producţia de serie, de generarea de versiuni on demand sau just in time, sau respectiv dacă este vorba despre ediţii exclusive limitate sau despre formate mari speciale de până la 2,8 m lăţime şi cu o lungime aproape nelimitată: Putem realiza pentru dvs. ambalaje de transport şi de vânzări individualizate, în ediţii dintre cele mai mici sau extrem de mari, la calitate offset, care să vă convingă prin eficienţă şi rentabilitate.

Sinergii, logistică şi procese eficiente: Noi îndeplinim dorinţele din viitor!

Şase maşini, trei tehnologii de imprimare, proiectare centralizată şi procese decizionale agile şi suple: În acest context putem elibera pentru dvs. potenţiale remarcabile. Vă garantăm cei mai scurţi timpi de reacţie, procese simplificate, cea mai mare variabilitate, flexibilitate şi siguranţă a livrărilor, calitate şi preţuri optime. Proiectăm, dirijăm şi prelucrăm la cel mai ridicat nivel tehnic proiectele dvs. de ambalare, indiferent de cât de mari sau de complexe ar fi acestea. Prelucrăm comanda dvs. în mod personalizat, individualizat în ceea ce priveşte produsul, locaţia de prelucrare şi logistica. Vă puteţi bucura întotdeauna de capacităţile noastre variabile de producţie şi de numeroasele noastre opţiuni de individualizare!

V-am făcut curioşi? Mai multe informaţii găsiţi direct pe prima pagină a site-ului Christiansen Print.

Se încarcă...