CARTONARA

CARTONARA® oferă prin magazinul online www.cartonara.de ambalaje standarde și accesorii care generează un plus de valoare pentru clienți privați și operatori economici. Printre acestea se numără cutii din carton, cutii pliabile și cutii pentru transport, materiale de protecție, de umplutură și materiale pentru mutat dar și accesorii pentru ambalat și mutat. Marca CARTONARA® extinde spectrul de oferte al concernului THIMM, care include acum și o platformă de comerț electronic.

Magazin online pentru cutii din carton

Cumpărați online 24/24 cutii din carton. Sortimentul din magazinul online CARTONARA® cuprinde cinci categorii de cutii standarde din carton și accesorii de ambalat.

  • Cutii & cutii pliabile cu o lungime între 150 și 600 mm
  • Benzi adezive & materiale de sigilare pentru ambalat
  • Materiale de protecție & de umplutură pentru transportul protejat
  • Cutii de transport pentru expedieri prin poștă
  • Materiale de mutat cum ar fi cutii pentru mutat și accesorii pentru mutat

Sortimentul magazinului online CARTONARA® va fi extins în mod constant în lunile următoare. Pe lângă suporți pentru încărcături mici vor fi disponibile și soluții inovatoare din carton pentru comerț electronic provenind din întregul concern THIMM.
Comenzile sunt livrate direct din depozitul nostru, astfel încât acestea sunt livrate de obicei în ziua următoare. În magazinul online CARTONARA® sunt acceptate toate metodele uzuale de plată.
 

CARTONARA® în concernul THIMM

CARTONARA GmbH + Co. KG este o societate care aparține 100% concernului THIMM Group GmbH + Co. KG, căruia îi aparține și marca CARTONARA®. Prin start-up-ul CARTONARA® întreprinderea familială THIMM a pus piatra de temelie pentru modele digitale de afaceri în sectorul de ambalaje.

„Prin CARTONARA susținem poziționarea concernului THIMM în comerțul electronic. Am creat o nouă cale de distribuție prin intermediul căreia oferim o platformă de soluții, îndeosebi societăților mai mici B2B. Prin intermediul magazinului online CARTONARA® sortimentul grupului THIMM include acum și accesorii de ambalat și de mutat”, informează Michael Weber, administrator al CARTONARA GmbH + Co.KG. KG

Sortare în magazinul online CARTONARA®

Cutii din carton și cutii pliabile

În magazinul online CARTONARA® sunt disponibile multe cutii din carton și cutii pliabile din carton ondulat alb și maro. Cutiile de dimensiuni mici și mari, în multe variante și de calitate verificată sunt foarte potrivite pentru expediția de produse B2B sau B2C cum ar fi de exemplu bibliorafturi, șuruburi, sticle, alimente, tricouri și multe altele. În calitate de powerseller pe ebay și ofertant, comerciant și reseller pe platformă puteți cumpăra cutii de carton în magazinul online CARTONARA® direct de la producător fără TVA, chiar dacă e vorba de o cantitate mică.
Și clienții privați pot cumpăra cutiile pentru a expedia, de exemplu, cadouri, sticle de vin, cărți și multe altele. Cutiile ieftine din carton se pot îndoi și împături ușor.

Benzi adezive & materiale de sigilare

Banda adezivă pentru cutii, role dispensere pentru benzi adezive și folie de înfoliat completează sortimentul Thimm din magazinul online CARTONARA®. Pentru închiderea cutiilor destinate transportului este recomandată banda adezivă pentru pachete, respectiv banda adezivă pentru ambalaje: în magazinul online al CARTONARA® obțineți role de bandă adezivă PVC și PP atât transparente cât și maro. Drept completare puteți cumpăra în magazinul online CARTONARA® și dispensere adecvate pentru banda adezivă.
Cumpărați online folie extensibilă la prețuri avantajoase: în magazinul nostru online CARTONARA® obțineți folie ede înfoliat cu diverse rezistențe. Rezistența măsoară sarcina maximă pe care o poate reține folia de înfoliat. Folia de înfoliat din magazinul online CARTONARA® vă permite să înfășurați marfa dumneavoastră sigur și strâns și să o protejați de praf, apă și de furt.
 

Materiale de protecție & de umplutură

În magazinul online CARTONARA® puteți achiziționa folie cu bule de aer și perne de aer, fulgi din polistiren pentru protecție, pături pentru ambalat sau folie de ambalat. Foliile cu bule de aer și pernele de aer sunt produse din polietilenă și protejează produsele dumneavoastră pe durata transportului. În magazinul online CARTONARA® găsiți folii cu perne de aer cu diverse lățimi. Pernele de aer de mărimi diferite vă permit să umpleți spațiile goale în jurul produselor dumneavoastră atunci când le transportați.
Tot din magazinul online CARTONARA® puteți achiziționa și fulgi pentru ambalat reciclabili și antistatici din polistiren expandat sau din amidon de porumb. Varianta ecologică din polistiren expandat nu generează praf și este adecvată pentru a fi prelucrată în instalații automatizate. Fulgii reutilizabili pentru ambalat umplu spațiile goale în mod eficient și prezintă calități bune de protecție a mărfurilor.
Păturile pentru ambalat sunt de obicei utilizate ca straturi intermediare la mutat și la transporturi. Fulgii reutilizabili pentru ambalat umplu spațiile goale în mod eficient și prezintă calități bune de protecție a mărfurilor.
Folia pentru ambalat din magazinul online CARTONARA® este perfectă pentru ambalarea produselor fragile și pentru asigurarea acestora la alunecare.
 

Ambalaje pentru livrare

Cel mai bine cumpărați ambalaje pentru transport la prețuri avantajoase în magazinul online CARTONARA®. În magazinul online CARTONARA® găsiți cutii pentru expedierea de pachete, pachețele, marfă și scrisori pentru orice ocazie. Cutiile noastre sunt perfecte pentru transportul și depozitarea celor mai variate produse. Puteți cumpăra online de pe CARTONARA® cutii pentru transport din carton maro și alb și de multe dimensiuni.
Ambalaje tipice de expediere sunt de exemplu cutiile pentru scrisori de dimensiuni mari pentru expedierea la cost optim sau plicurile, albe sau maro, cu bule de aer.
 

Se încarcă...