Ambalaj eficient cu protecție: Cartonul protejează setulde mașini de jucărie

10.09.2019 THIMM a dezvoltat ambalaje de transport durabile cu elemente de fixare pentru mașini de jucărie, fiind astfel desemnat drept câștigătorul competiției internaționale Obal roku la categoria „Comerț electronic”. Ambalajul include un insert sofisticat din carton ondulat, prin intermediul căruia cele 49 de componente sunt fixate în siguranță.
Ambalaj cu protecție pentru mașini de jucărie

Ambalajul premiat și realizat din carton ondulat este folosit în comerțul electronic și include o mașină de jucărie de asamblat de la producătorul RePello.   Pe lângă piesele de caroserie din lemn, în ambalaj au un spațiu compatibil șiun volan, spoilerul frontal, o cheie imbuss, șuruburi, roțile și accesorii de reglare. Pe lângă cele 43 de elemente principale și de legătură, există șase componente opționale, care pot fi selectate liber și plasate în siguranță în ambalaj.   Prin intermediul protecției din carton ondulat, fiecare componentă este fixată și protejată în mod optim în timpul expedierii.   Datorită designului, ambalajul poate fi folosit pentru toate seriile mașinii de jucărie.   În plus, ambalajul este folosit și în comerțul cu amănuntul și la expoziții. Ambalajul și insertul de protecție sunt produse din ondule EE maro, putând fi astfel ușor reciclate de către consumator. Dezvoltatorii Thimm au evitat cu bună știință utilizarea de materiale spongioase și folii. Orientarea durabilă a companiei producătorului ceh RePello, care produce jucării inovatoare din lemn încă din 2015, se reflectă și în imaginea tipărită. Imprimarea digitală a fost folosită pentru a realiza designul discret al ambalajului, care corespunde mașinilor de jucărie sigure și imaginii ecologice a companiei. 

Prin construcția lor, mașinile de jucărie de la RePello susțin dezvoltarea fizică sănătoasă a copiilor  și promovează o postură adecvată de la vârste fragede. Momentan, mașinile de jucărie ergonomice denumite „Formula” sunt disponibile în magazinul online RePello, în trei versiuni diferite.

La concursul de ambalaje Obal roku, juriul acordă anual premiul „Ambalajul anului” pentru ambalajele și afișajele inovatoare. THIMM a ieșit victorioasă la categoria „Comerț electronic” cu ambalajul pentru RePello. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe 24 octombrie 2019 la Praga.

Despre THIMM
Grupul THIMM este principalul furnizor de soluții pentru ambalarea și distribuirea de mărfuri. Portofoliul de soluţii include ambalaje din carton ondulat pentru transport şi vânzare, standuri de înaltă calitate (displayuri), sisteme de ambalare din diverse materiale precum și produse tipărite pentru prelucrarea industrială. O gamă largă de servicii în domeniul ambalajelor ce acoperă întregul lanț de aprovizionare completează gama de oferte. Clienții grupului sunt concerne renumite producătoare de articole protejate de mărci din toate branșele. Întreprinderea familială fondată în 1949 are peste 3.200 angajați în 19 puncte de lucru din Germania, Cehia, România, Polonia, Franţa și Mexic și obține o cifră de afaceri de circa 645 milioane euro.

 

  • Ambalaj cu protecție pentru mașini de jucărie din 49 de piese
Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.